Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals

 

Grups i artistes


full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online o cd i lp físic

MySpace/AntonomasiaPopAntonomasia
"Gold"
FyN-54-CD - 8435015512231
Antonomasia:
del Freak show al “Extremus Circus”

"Teníem 15 anys, estudiàvem poc i la música ens agradava ..." Així és com un bon dia i sota el sol de València van començar a donar els seus primers passos ANTONOMASIA.

Assajos, anades i vingudes de components encara que sense alterar el "nucli dur" del grup, un parell de maquetes i la lògica evolució ... "el nostre esperit freak va anar guanyant terreny al gòtic d'un primer moment ". Després d'una 1a maqueta "Misterios", el 2004 un 1er disc sol digital "JesuChristal" que van passejar per ràdio i TV, agafant vici a ser als mitjans "per fi ens vam adonar que el que voliem era ser famosos". Per presentar el disc, van donar el seu primer concert ..... a una festa de jubilats.

"La cabaña de la Vieja Loca" va ser el 2º disc digital en què ja es podien escoltar les tendències del que avui és ANTONOMASIA: techno-pop, rock i fins flamenc passats pel tamís del glamour valencià més cool. Amb aquest disc van arribar a actuar a Madrid, en diversos festivals i a telonejar fins i tot a The Charlatans. També va tenir una certa repercussió la cançó "Somos Reinas", que tothom es va obstinar a anomenar "La puta electrónica" i que en una nova versió s'inclou en el disc actual "GOLD".
"Por un dulce final" el 3r en digital i aquesta vegada també cd físic, va acabar de definir a la banda "La vena freak ja no es deixava veure de forma esporàdica sinó que formava part de la identitat del grup".

I arribats a dia d'avui, ANTONOMASIA publiquen "GOLD", també en disc "tocable", una autèntica "festa petarda" en el qual, orgullosos de ser com són, divertits, trencadors, incorformista, rebels i amb menys vergonya que una striper al Carnaval de Rio, han reunit les seves millors cançons, 22 talls a base de pop amb tocs d'electrònica que no deixen indiferent, però no satisfets amb això, han volgut comptar amb una sèrie de col.laboracions, insòlites unes, i habituals, per tractar-se d'amics/es, altres.

22 cançons, 22 èxits.... perquè no hi cabíen més

“¿Por que?" És la cançó del primer single i videoclip co-protagonitzat per Verónica Bort. Una dosi desacomplexada de flamenc electrònic que explica la història d'una ruptura i curiosament una de les poques cançons en les quals no ha col.laborat ningú, Antonomasia 100% en estat pur ...... Així és com són.
"No hace falta que intentes cambiar" (Amb Rosita Amores). Un tema retro-pop amb tocs antics. Ideal per escoltar mentre et prens un suc. Una autèntica declaració de principis. Una lletra que representa els ideals del grup, acompanyats dels seus més grans muses, les cantimplores de la Amores.
"Me rompo bailando" (Amb Helena Bianco). Una cançó que reflecteix les nits valencianes amb tot el que comporta. Botellón i glamour de la mà de la diva dels 70 (ja saps).
"Apostando Fuerte". Una cançó inhòspita, un viatge estrany que fins que el recorres no ho comprens.
"Borrando recuerdos" amb Carme Juan. Una altra declaració de principis a base de pop electrònic que reivindica la nostra lluita en el món de la música des dels nostres inicis. "Lluitant sense la teva ajuda, sense demanar compassió".
"Ni tu ni yo". La cançó més metalera i potent del disc. Ardent com una falla. Representa la potència dels directes, incita al ball i és cantada íntegrament per Sebas.

"Nada más que hacer" Un tema pop-ballable en el qual Pedro Marín dóna un toc fosc al Marilyn Manson.
"Amor Viejuno". Paròdia escabrosa sobre l'amor d'un jove i una dona gran que sobrepassa els límits del cicle de la vida. Molts se sentiran identificats amb aquesta història tan real com la vida mateixa.

ANTONOMASIA son:
Javier González (veu i programacions),
Sebastián Gálvez (teclats + coros + programacions) i
Iván Muñoz (batería).

...tothom volia enregistrar amb ANTONOMASIA

La llista de "artistes convidats" a "GOLD" bé podria ser el repartiment d'una pel.lícula de Pedro Almodovar de l'època més "cutreluxe", trobem vedettes, DJ's, estrelles del porno, cantants de sagetes, presentadores de televisió, pin-ups o cantants de country ..... Si!!!, rica i variada ... com una paella valenciana (valgui el tòpic).

Rosita Amores.- No hi ha ningú a València que no la conegui, pionera del "cabaret eròtic" des de mitjans dels 60 quan s'havia de aguditzar l'enginy per superar la censura franquista i icona de l'erotisme festiu valencià. Seva és la clàssica "Ponle Menta" o frases com " como “No soy la Callas pero soy Rosita Amores, la de las dos razones". Innombrables obres de teatre, 8 sèries de TV, entre elles "Ala Dina" per a TVE, "La casa de los lios" per a Antena 3 o "L'Alqueria Blanca" per a Canal 9 i 6 lícules figuren en el seu currículum al qual ara hi ha afegir la col.laboració amb Antonomasia. A més de convertir-se en la musa oficial del grup. Participa en "No hace falta que intentes cambiar".

Pedro Marín.- A finals dels 80 i sent molt jove, va ser un ídol de fans i va arribar a vendre 2.000.000 de discos, quan va voler reorientar la seva carrera cap al rockanrol va patir la incomprensió de la indústria musical, no tornant fins a 2006 amb un disc dedicat a Amanda Lear, una de les seves muses i des de llavors no ha tornat a parar d'estar present en en els ambients més intensos. Participa en "Nada más que hacer".

Jet7 .- Alterego com a DJ de Nacho Canut (Alaska y los Pegamoides, Dinarama, Fangoria). Una de les peces indispensables del pop-espanyol des dels 80' fins ara. Ha fet el remix de "Me rompo bailando".

Helena Bianco.- Des dels 17 anys és la vocalista de "Los Mismos", trio molt popular en els 60 i 70 amb èxits tipus cançó d'estiu com "El Puente", "Voy a pintar las paredes con tu nombre", "Ata una cinta al alrededor del viejo roble", etc ... També és col.laboradora en el programa de Maria Teresa Campos a Tele 5. Participa en "Me rompo bailando". Amb aquesta cançó, encara que en una versió diferent, van gosar presentarse com a candidats a Eurovision 2009, amb la intenció d'aparèixer en els zapping.

Silvia Padilla .- Només era una mestressa de casa quan es va fer famosa el 2007 en aparèixer en una gala de Factor X amb la cançó "Ponte el cinturón", el vídeo va arrasar a YouTube amb gairebé 1.500.000 de visites i en tots els programes de zapping. Va gravar un Ep de 5 temes i va arrasar en descàrregues digitals. Abans d'aquesta col.laboració, Silvia Padilla i Antonomasia ja havien compartit escenari a Madrid. Participa en "Mira mi marcha".

Verónica Bort .- actriu i cantant gòtica. Participa en "Yo se que me odias" i és la protagonista del videoclip de la cançó "¿Por què?".

Carme Juan.- Professora de veu i cant, actriu i cantant. Ha fet dotze obres de teatre, un curt i ha estat presentadora de TV a Canal 9. Acaba d'editar el seu 1er disc produït per Nacho Mañó (Presuntos Implicados) i seva és la cançó capçalera de la sèrie de Canal 9 "L'Alqueria Blanca", on també intervé com a actriu. Participa en "Borrando recuerdos".

Sonia Armela .- Super vedette molt coneguda a València, on actua sovint amb el seu propi espectacle en què barreja cançó i humor, posseïdora d'un físic espectacular. Participa en "Un dia normal".

Vicky Storm.- Performer, pin-up i també DJ (Freak Storm DJ’s). Participa a “Somos reinas”.

Pollo Cowboy.- Emmanuel Aguilera, més conegut com "El Pollo Cowboy" és un cantant de country de Chihuahua (México), seguidor d'Alan Jackson, Randy Travis i Billy Ray Cyrus, està preparant un disc. Participa a "Me das".

Antonio El Gato.- Saetero disc-house, electro i flamenc i a més pare de Javi. Va arrasar en la preselecció d'Eurovisió amb el tema "La bicicletera" en el videoclip apareixen els components de antonomàsia. Participa a "La Moneda".

Spice Burger.- Grup de noies d’Alaquás, encara sense disc. Participen a “Amor viejuno”.

PSGirl.- DJ canaria amb sis discos ya editats. i remixes per a grups com Oblique. Ha fet el remix de “Norte º_º”.

Juani Mr^Fly.- DJ i productor de Sevilla. Ha fet remixes per a Lorena C i forma part dels grups Lemon Fly i Parabólica. Ha fet el remix de “Noches de Tormenta”.

Mes convidats: L.A. Top.- Amic del grup, perruquer i estilista del videoclip “¿Por qué?”, a més de disenyador gráfic, DJ Mitch, colaborador de Orishas que participa a “Un día normal”; LetiDiva guitarrista excéntrica que colabora a “Falsos, raros y psicópatas”; y Cristina Rocker ena“Fumona”.

Videoclip: ¿Por qué?