SES BUBOTES. - Bipolar - Flor y Nata Records


SES BUBOTES
"Bipolar"

(CASTELLANO MÁS ABAJO)

Ses Bubotes compleixen en aquest 2020 el seu desè aniversari
amb "Bipolar", cinquè disc.

Ses Bubotes va començar com un grup al 2010 a Mallorca, composant els seus propis temes a partir de l'any 2015. Des de llavors no han parat de llançar discos, 4 àlbums i un EP: "Ses Bubotes assorteixen d'es Llit" (ep-2015), "Picadors" (2016), "S'Estiu no espera" (2017), "Amb més Força que mai" (2018) i ara aquest "Bipolar" (2020).

Fins al moment de "Bipolar" s'han llançat els senzills "Llévame de vacaciones a Mallorca", "Ara que no m'estimes", "Estrella", i "Anar a pèl"; per primera vegada inclouen cançons en castellà. Aviat podrem escoltar tot l'àlbum. Un disc per festejar aquest 10è Aniversari.

El disc ha estat enregistrat en els Psychosomatic Recording Studios (Inca-Balears) amb la producció a càrrec de Miquel Àngel Riutort 'Mega', conegut a la indústria de la música pel seu alt grau de perfeccionisme i professionalitat.

En aquest disc, Ses Bubotes deixen patent el seu amor per l’illa que els va veure néixer com a grup, i que tan bé els ha reconegut durant aquests deu anys de carrera musical. I és que el quintet mallorquí s’ha convertit en sinònim d’estiu i festa, i són indispensables en qualsevol festival-festa-revetlla a Mallorca.

Ses Bubotes ha aconseguit en el seu perfil de Spotify més de 720.000 reproduccions orgàniques, amb uns 4000 usuaris mensuals, convertint-los d’aquesta manera en un dels grups mallorquins més escoltats.

La banda està formada per Pedro Adrover, cantant i guitarrista; Pere Sintes, a el baix i cors; Miquel Sintes, el guitarrista; Tomeu Crespí, baterista; i en Toni Comas, als teclats i cors.

www.sesbubotes.es
Facebook - Twitter - Instagram
Spotify - YouTube

(EN CASTELLANO)

Ses Bubotes cumplen este 2020 su 10º Aniversario,
con "Bipolar", su 5º disco.

Ses Bubotes comenzó como grupo en el 2010 en Mallorca, componiendo sus propios temas a partir del 2015. Desde entonces no han parado de lanzar discos, 4 álbumes y un EP: "Ses Bubotes assorteixen d'es Llit" (ep-2015 ), "Picadors" (2016), "S'Estiu no espera" (2017), "Amb més Força que mai" (2018), y ahora este "Bipolar" (2020).

Por primera vez se incluyen canciones en castellano. Hasta el momento, de "Bipolar" se han lanzados los sencillos "Llévame de vacaciones a Mallorca", "Ara que no m'estimes", "Estrella", y "Anar a pèl"; pronto podremos escuchar todo el álbum. Un disco para celebrar este 10º Aniversario.

El disco se grabó en los Psychosomatic Recording Studios (Inca-Baleares) con la producción a cargo de Miquel Àngel Riutort 'Mega', conocido en la indústria de la música por su alto grado de perfeccionismo y profesionalidad.

En este disco, Ses Bubotes dejan patente su amor por la isla que les vió nacer como grupo, y que tan bien los ha reconocido durante estos diez años de carrera musical. Y es que el quinteto mallorqín se ha convertido en sinónimo de verano y fiesta, y son indispensables en cualquier festival-fiesta-verbena en Mallorca que se precie.

Ses Bubotes han conseguido visualizarse desde su perfil de Spotify, más de 720.000 reproducciones orgánicas, con alrededor de 4000 usuarios mensuales, convirtiéndolos  de esta manera en uno de los grupos mallorquines más escuchados.

La banda está formada por Pedro Adrover, cantante y guitarrista; Pere Sintes, al bajo y coros; Miguel Sintes, el guitarrista; Tomeu Crespí, baterista; y Toni Comas, teclados y coros


Flor y Nata Records