Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals

 

Grups i artistes

Los Radiadores - ep-cd "Bienvenido" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf
També en euskera format doc i pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online o cd i lp físic

MySpace/BrandNewSinclairsBrand New Sinclairs
"Healing souls"
FyN-51-CD - 8435015512200
FyN-52-LP - 8435015512217


BRAND NEW SINCLAIRS,
ànima negra i desvergonyiment ye-yé

Contundent base rítmica, guitarres cruixents tocades amb bon gust i molta classe, i la dolça i elegant veu d'Ana Sinclair, donen forma a aquesta banda d'ànima negra i desvergonyiment ye-yé, com a ells mateixos els agrada definir-se.

Aquesta és una de les millors definicions trobades en la xarxa de BRAND NEW SINCLAIRS, l'últim fitxatge de Flor y Nata Records, la més veterana de les independents (1981-2011).

Molts de vosaltres ja els coneixereu per el seu anterior disc "Ten Blue Pills" (Bip Bip Records 2009) amb el qual van debutar el quartet de Barakaldo. Si ja llavors van aconseguir cridar l'atenció i demostrar que el seu és una barreja de garatge, R & B, soul, ye-yé i beat explosió, amb aquest segon disc "Healing Souls" que es publica en CD, en digital i en luxós i nostàlgic vinil, us conqueriran definitivament.

I és que BRAND NEW SINCLAIRS, tot i ser una banda d'avui en dia, no només no menyspreen, sinó que utilitzen aquells elements que van donar a alguns grups dels 60 aquell so característic i irrepetible que ara reinventen i fusionen amb les melodies pop que es s'adapten a la perfecció amb la veu d'Ana, aconseguint un segell d'identitat i un so inconfusible.

BRAND NEW SINCLAIRS son: Ana Sinclair veu i percusions; Andi Sinclair guitarra i veus; Julio Sinclair baix i veus; i Rafa Sinclair batería.

“Healing Souls”.... gairabé un “Greatest Hits”

Després d'una breu introducció, "Healing Souls" s'obre amb "Heal my soul", un tret ballable que fa que connectis amb el so de Brand New Sinclairs per a no abandonar fins l'última nota del disc, amb una tornada que se't queda gravat al cap: "Oh my sweet doctor, I need my medicine, I wanna heal my soul" i que com les bones pel lícules, comencen amb un terratrèmol i segueixen pujant, en aquest cas la pujada són cançons com "Ronnie", "A Way of Life" o "Where you real?", totes amb vida pròpia però que alhora semblen fetes per a ocupar aquest i no un altre lloc en un àlbum que bé podria ser un "Greatest Hits" de Brand New Sinclairs, i si no , al temps.

HEALING SOULS ha estat enregistrat i barrejat per Hans Kruger (Montreal Studios de Navarra - novembre 2010) i masteritzat per Ibon Larruzea (Studios Euridia)

Videoclip: