Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals

 

Grups i artistes

All the cream - ep Never told you this before... - FyN-26 - Flor y Nata Records

full promocional en format doc i en format pdf
lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

MySpace/AllTheCream

Comprar el disc o cançons en línia

All the cream
"Never told you this before..." - FyN-26 - EP - 8435015509521
ALL THE CREAM es formen a Vigo el 2004. En aquell temps els quatre ronden entre els 14 i 15 anys, és a dir que ara estan entre 17 i 18 i mantenen la frescor i la intensitat dels qui se'n van a menjar el món a mossegades. “Som simplement quatre amics molt afortunats fent el que més ens agrada en aquesta vida que és tocar música”..

Iñigo Martínez Sapiña “Kazama S.” (veu, guitarra i compositor de les cançons), Diego Garabal (baix y veus). Juancho Barea (guitarra y veus) y Alex Sueiro (bateria)

El Juny de 2005 van enregistrar “a tota pastilla” en 7 hores la seva primera maqueta de tres temes amb Eladio Santos (Medusa) com a productor. Gràcies a aquesta maqueta aconsegueixen actuar freqüentment a Galícia (La Iguana, La Fàbrica de Xocolata, Sete Mars, Anoeta, etc...) i arribar fins a Euskadi. D'aquesta maqueta, “Let us play” es va convertir en un himne local. (una prometedora avançada del que estava per venir).

“El millor tot és la resposta de la gent en un concert, o descobrir a algú a qui no coneixes entonant les teves cançons, això és una cosa impagable”.

A la seva llarga llista d'influències es pot trobar a Blink 182, Green Day, The Ataris, etc . i afegir aquest “ut” especial que porta el vent que arriba de l'Atlàntic, però tenen molt clar que “Sempre serem fidels al punk-pop”.

En 2006 van incloure dos explosius temes en el CD de noves bandes “U9”, però el més nou d'ALL THE CREAM està a l'EP “Never told you this before...” que tens en les teves mans. Un disc enregistrat als Oceano Estudios amb la producció de Javier Abreu (Piratas, Boicot, Sugarless...). Si les 2 cançons de “U9” et van deixar amb ganes de més, les 5 cançons del “Never...” et faran deixar el que estiguis fent per anar a veure'ls en directe...

“A l'hora de compondre no tanquem cap porta, estem creant cançons amb influències tan dispars com el metall, el pop més comercial, l'indie rock alternatiu, conservant sempre la nostra essència melòdica distintiva, es a dir, la tornada enganxósa marca de la casa”.

Mai t'havia dit això abans..... però ALL THE CREAM tenen molt a explicar i aquests 5 temes són el principi: “How the middle-class suburbia kids waste their time”, “One for the kids”, “Nunca !” (l’única en castellá), “Everything’s OK” y “Hooray !” que es el 1er single.