(ABAJO EN CASTELLANO)

LLUC
llança el seu primer àlbum "Bo de sal"
Lluc - Bo de sal

"BO DE SAL" EL PRIMER ÀLBUM DEL CANTAUTOR DE LA RÀPITA : LLUC

"Bo de Sal" significa què està ben fet i cuinat. "Ni gaire salat, ni gaire dolç". Aquest treball està enregistrat a l'estudi de Tomàs Castellà. La gran part de les composicions estan pensades i escrites al Delta de l'Ebre (sud de Tarragona). Cal dir què Adriano està present en la percussió a la cançó "World" i Tomàs a la guitarra i en la producció en totes les altres. Les impressions són molt bones. "I amb moltes ganes de presentar aquest treball i qui sap d'aquí a un altre temps."

Lluc

BO DE SAL : Cançó a cançó

1 - "Interrogación" és la primera cançó escrita i composta pel cantautor rapitenc, Lluc, als seus 15 anys. Durant el pas del temps s'han fet moltes preguntes que han quedat sense resoldre. Això queda totalment reflectit a la seva lletra.

2 - "Personas". Està cançó parla de les poques persones a seguir actualment. Un món on els valors queden atràs i la societat no és inconformista.

3 - "La Dama Blanca" sobre la part fosca de la societat. La curesa quan una persona creua la línia i no pot tornar atràs. Però no tot està perdut. Sempre hi ha esperança de poder tornar a començar.

4 - "World" tercer senzill del cantautor de La Ràpita, Lluc, aquest cop amb un tema de rítmes jamaicans cantats en tres idiomes, en anglès, en castellà i en català. Amb la col·laboració del percussionista brasiler Adriano Roberto Silva.

5 - "Mi Semilla" llavor parla sobre la vida en si. Neixes i t'hi aferres fins que et fas gran. Moment en què et vénen els problemes i has d'enfrontar-te a aquestes adversitats per sobreviure. Un món de dificultats que t'ajuden a créixer.

6 - "La Mar" explica les costums i tradicions d'un poble mariner com és la Ràpita. També hi ha un petit encís sobre la problemàtica dels mariners per guanyar-se la vida. Així com el tema sobre l'erosió del Delta de l'Ebre.

7 - "Sense amor no hi ha res" és un cant per estimar la vida, l'amor per la natura, en totes les facetes, el sol, la pluja, l'aire. Aquesta alegria queda reflectida en aquesta cançó que canta de forma planera i propera, acompanyat de la seva bella guitarra que dibuixa un cert record al llunyà country americà. "És una cançó que em va ajudar a créixer personalment en un moment difícil de la meva vida."

8 - "Circ Alegria", una cançó dedicada al món de la faràndula. "Aquesta cançó té trets infantils i alhora un punt de protesta. Tota ella ensi està inspirada amb les diferents animacions i contes infantils que he realitzat. També amb el món que ens ha tocat viure."

9 – "Fuig i Corre" Mostra la vida a la ciutat, una realitat quotidiana.
"Fuig i Corre", la cançó fou creada quan Lluc va tocar pels carrers de la ciutat de Tarragona. En la lletra dona a entendre que tothom té part de culpa sobre la problemàtica actual.

10 - "Gràcies" parla sobre l'amor a viure una vida plena i rica. Ser agraït amb les persones que estan al teu costat i t'estimen quan res és fàcil. Simplement com diu la cançó gràcies a tot.

Tracklist "BO DE SAL"

1 – Interrogación (3:53)
2 – Personas (2:15)
3 – La Dama Blanca (3:37)
4 – World (3:08)
5 – Mi Semilla (3:09)
6 – La Mar (3:22)
7 – Sense Amor no hi ha res (2:24)
8 – Circ Alegria (2:50)
9 – Fuig i Corre (3:23)
10 – Gràcies (3:14)
11 – La Dama Blanca (acústica) (3:38)

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
"Mi Semilla"

Lluc - La Semilla

LA CANÇÓ DE LLUC "MI SEMILLA"

Mi Semilla llavor parla sobre la vida en si. Neixes i t'hi aferres fins que et fas gran. Moment en què et vénen els problemes i has d'enfrontar-te a aquestes adversitats per sobreviure. Un món de dificultats que t'ajuden a créixer.

Lluc és un cantautor de La Ràpita que fins ara ha llançat els senzills "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar", Gràcies" i "Interrogació" totes incloses al seu primer àlbum " Bo de sal" de proper llançament.

Lluc en directe junto con Adriano a la percusi贸n

Lluc s'acompanya d'Adriano a la percussió als seus directes

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
"Fuig i Corre"
Lluc - Fuig i Corre
LA CANÇÓ DE LLUC "FUIG I CORRE" MOSTRA LA VIDA A LA CIUTAT,
UNA REALITAT QUOTIDIANA.

"Fuig i Corre", la cançó fou creada quan Lluc va tocar pels carrers de la ciutat de Tarragona. En la lletra dona a entendre que tothom té part de culpa sobre la problemàtica actual.

Lluc és un cantautor de La Ràpita que fins ara ha llançat els senzills "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar", Gràcies" i "Interrogación totes del seu proper àlbum "Bo de sal" de proper llançament.

 

Lluc

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
"Interrogación"
Lluc - Interrogaci贸n
LA PRIMERA CANÇÓ COMPOSTA PER LLUC ALS QUINZE ANYS

Interrogación és la primera cançó escrita i composta pel cantautor rapitenc, Lluc, als seus 15 anys.

Durant el pas del temps s'han fet moltes preguntes que han quedat sense resoldre. Això queda totalment reflectit a la seva lletra.

Fins ara ha llançat els senzills "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar" i "Gràcies", totes les cançons estaran incloses també al seu primer àlbum "Bo de sal", on canta en català, castellà o en anglès, i barreja estils musicals molt variats sense mostrar cap rubor, ben al contrari, mostrant la seva versatilitat musical al seu repertori.

Lluc

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
llança dos noves cançons "La Mar" i "Gràcies"
Lluc - La Mar i Gràcies

Lluc : Un avenç del seu àlbum "Bo de sal"
amb dos nous senzills "La Mar" i "Gràcies"

Un nou avenç del proper àlbum "Bo de sal" del cantautor LLUC de La Ràpita, aquesta vegada amb aquest doble senzill amb els temes "La Mar" i "Gràcies".

"La Mar" és una cançó que explica les costums i tradicions d'un poble mariner com és la Ràpita. També hi ha un petit encís sobre la problemàtica dels mariners per guanyar-se la vida. Així com el tema sobre l'erosió del nostre estimat Delta de l'Ebre.

"Gràcies" parla sobre l'amor a viure una vida plena i rica. Ser agraït amb les persones que estan al teu costat i t'estimen quan res és fàcil. Simplement com diu la cançó gràcies a tot.

Després dels senzills que ha anat llançant aquest any 23 "World", "Circ Alegria" i "Sense amor no hi ha res"


Lluc - torna a agafar la guitarra

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
llança la cançó trilingüe "World"
les arrels reggae de Lluc

Lluc - World

"World" tercer senzill del cantautor de La Ràpita (Montsià-Tarragona), Lluc, aquest cop amb un tema de rítmes jamaicans cantats en tres idiomes, en anglès, en castellà i en català. Amb la col·laboració del percussionista brasiler Adriano Roberto Silva.

D'aquest proper disc, ha avançat els singles "Sense amor no hi ha res" y "Circ Alegria".

Lluc - 2023 La Ràpita
foto al port de La Ràpita

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC

"Circ Alegria", una cançó dedicada al món de la faràndula

Lluc - Circ Alegria

"Aquesta cançó té trets infantils i alhora un punt de protesta. Tota ella ensi està inspirada amb les diferents animacions i contes infantils que he realitzat. També amb el món que ens ha tocat viure."

La cançó està enregistrada a l'estudi de Tomàs Castellà (a La Ràpita) Ha compartit escenari com a cantant i músic en diversos grups musicals en llocs tan diversos com Barcelona, Sala Creedence a Saragossa, Tarragona, Pasley (Escòcia), Peníscola i moltes de les poblacions de la comarca del Montsià i Baix Ebre. També li ha permès formar part d’una batucada i col·laborar en projectes educatius tals com contacontes musicats, animacions infantils i tallers de música.

Tot això vol emprendre ell repte de ser cantautor. El seu bagatge emocional i musical està en aquest treball. Sobretot el que li va inspirar va ser el viatge que va fer al llarg del riu Ebre al seu pas per terres catalanes. A més, moltes pinzellades de les seves cançons estan impregnades del color dels carrers de Glasgow (Escòcia), de la mar, del riu Ebre i de la ciutat de Tarragona.

Lluc

Enllaços Lluc
InstagramFacebook

SpotifyAppleMusicYouTube 


LLUC
des de La Ràpita, Lluc treu el senzill "Sense amor no hi ha res"

Lluc - Sense Amor no hi ha res

Lluc és un cantautor de La Ràpita molt al sud de Catalunya, població molt marinera com el caràcter del cantant; en Lluc, és un home tranquil i afable, amb gust per les coses senzilles, quotidianes i gran amant de la natura que estima i respecta.

La cançó "Sense amor no hi ha res" és un cant per estimar la vida, l'amor per la natura, en totes les facetes, el sol, la pluja, l'aire. Aquesta alegria queda reflectida en aquesta cançó que canta de forma planera i propera, acompanyat de la seva bella guitarra que dibuixa un cert record al llunyà country americà.

"És una cançó que em va ajudar a créixer personalment en un moment difícil de la meva vida."<

La cançó està enregistrada a l'estudi de Tomàs Castellà (a La Ràpita), els instruments que intervenen a l'enregistrament són un baix, un sintetitzador, un djembe (petit tambor d'arrel africana) i dues guitarres.

Inicis i antecedents musicals de LLUC

Als quinze anys els seus pares li van regalar una guitarra, el millor regal que li haguessin pogut fer mai. Gràcies al seu suport ha pogut compartir escenari com a cantant i músic en diversos grups musicals en llocs tan diversos com Barcelona, Sala Creedence a Saragossa, Tarragona, Pasley (Escòcia), Peníscola i moltes de les poblacions de la comarca del Montsià i Baix Ebre. També li ha permès formar part d’una batucada i col·laborar en projectes educatius tals com contacontes musicats, animacions infantils i tallers de música.

Tot això l’ha animat a emprendre un nou repte com a cantautor. El seu bagatge emocional i musical està en aquest treball. Sobretot el que li va inspirar va ser el viatge que va fer al llarg del riu Ebre al seu pas per terres catalanes. A més, moltes pinzellades de les seves cançons estan impregnades del color dels carrers de Glasgow (Escòcia), de la mar, del riu Ebre i de la ciutat de Tarragona.

Lluc

Lletra “Sense Amor no hi ha res”

Jo estimo el sol
perquè em toca la cara i em dóna la vida.
Jo estimo la pluja
perquè les gotes em penetren dins la pell.
Jo obro les finestres
per a que l'aire fresc estigui present.
Jo estimo la terra
ella m'ha ensenyat uns coneixements.
Jo estimo a la gent
sense el seu suport, no estaria bé.
Jo estimo la família

ella m'ha donat tot el que puc saber.
Sóc sincer, sense amor no hi ha res

Jo sóc sincer, sense amor no hi ha res (x3)

Lluc - videoclip Sense Amor no hi ha res

Videoclip "Sense Amor no hi ha res"

Enllaços Lluc
InstagramFacebook

enllaços plataformes "Sense amor no hi ha res"
https://links.altafonte.com/owav83aLLUC
lanza su primer álbum "Bo de sal"
Lluc - Bo de sal

"BO DE SAL" EL PRIMER ÁLBUM DEL CANTAUTOR DE LA RÀPITA LLUC

"Bo de Sal" significa qué está bien hecho y cocinado. Ni muy salado, ni muy dulce. Este trabajo está grabado en el estudio de Tomàs Castellà. La gran parte de las composiciones están pensadas y escritas en nuestro querido Delta del Ebro (sur de Tarragona). Hay que decir qué Adriano está presente en la percusión en la canción "World" y Tomás en la guitarra y en la producción en todas las demás. Las impresiones son muy buenas. En muchas ganas de presentar este trabajo y quién sabe dentro de un tiempo otro.

Lluc

BO DE SAL : Canción a canción

1 - "Interrogación" es la primera canción escrita y compuesta por el cantautor rapitense, Lluc, a sus 15 años. Durante el paso del tiempo se ha hecho muchas preguntas que han quedado sin resolver. Esto queda totalmente reflejado en su letra.

2 - "Personas". Esta canción habla de las pocas personas a seguir actualmente. Un mundo en el que los valores quedan atrás y la sociedad no es inconformista.

ESTA ES LA CANCIÓN QUE DESTACA DE ESTE ÁLBUM
3 - "La Dama Blanca" habla sobre la parte oscura de la sociedad. La cura cuando una persona cruza la línea y no puede volver atrás. Pero no todo está perdido. Siempre hay esperanza de poder volver a empezar.

4 - "World" tercer sencillo del cantautor de La Ràpita, Lluc, esta vez con un tema de rítmas jamaicanos cantados en tres idiomas, en inglés, en castellano y en catalán. Con la colaboración del percusionista brasileño Adriano Roberto Silva.

5 - "Mi Semilla" habla sobre la vida en sí. Naces y te aferras hasta que te haces mayor. Momento en el que te vienen los problemas y debes enfrentarte a estas adversidades para sobrevivir. Un mundo de dificultades que te ayuda a crecer.

6 - "La Mar" explica las costumbres y tradiciones de un pueblo marinero como es la Ràpita. También hay un pequeño hechizo sobre la problemática de los marineros para ganarse la vida. Así como el tema sobre la erosión del Delta del Ebro.

7 - "Sense amor no hi ha res" es un canto para amar la vida, el amor por la naturaleza, en todas sus facetas, el sol, la lluvia, el aire. Esta alegría queda reflejada en esta canción que canta de forma llana y cercana, acompañado de su bella guitarra que dibuja cierto recuerdo en el lejano country americano. "Es una canción que me ayudó a crecer personalmente en un momento difícil de mi vida."

8 - "Circ Alegria", una canción dedicada al mundo de la farándula. "Esta canción tiene rasgos infantiles ya la vez un punto de protesta. Toda ella sí está inspirada con las diferentes animaciones y cuentos infantiles que he realizado. También con el mundo que nos ha tocado vivir."

9 – "Fuig i Corre" Muestra la vida en la ciudad, una realidad cotidiana.
"Fuig i Corre", la canción fue creada cuando Lluc tocó por las calles de la ciudad de Tarragona. En la letra da a entender que todo el mundo tiene parte de culpa sobre la problemática actual.

10 - "Gràcies" habla sobre el amor a vivir una vida plena y rica. Ser agradecido con las personas que están a tu lado y te aman cuando nada es fácil. Simplemente cómo dice la canción gracias a todo.

Tracklist "BO DE SAL"

1 – Interrogación (3:53)
2 – Personas (2:15)
3 – La Dama Blanca (3:37)
4 – World (3:08)
5 – Mi Semilla (3:09)
6 – La Mar (3:22)
7 – Sense Amor no hi ha res (2:24)
8 – Circ Alegria (2:50)
9 – Fuig i Corre (3:23)
10 – Gràcies (3:14)
11 – La Dama Blanca (acústica) (3:38)

Enlaces Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
"Mi Semilla"

Lluc - La Semilla

LA CANCIÓN DE LLUC "MI SEMILLA"

Lluc es un cantautor de La Ràpita que hasta ahora ha lanzado los sencillos "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar", Gràcies" y "Interrogación" todas incluídas en su primer álbum "Bo de sal" de próximo lanzamiento.

Lluc en directe junto con Adriano a la percusi贸n

Lluc se acompaña de Adriano a la percusión en sus directos

Enlaces Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
"Fuig i Corre"
Lluc - Fuig i Corre

LA CANCIÓN DE LLUC "FUIG I CORRE" MUESTRA LA VIDA EN LA CIUDAD,
UNA REALIDAD COTIDIANA.

"Fuig i Corre" la canción fue creada cuando LLUC tocó por las calles de la ciudad de Tarragona. En la letra da a entender que todo el mundo tiene parte de culpa sobre la problemática actual.

Lluc es un cantautor de La Ràpita que hasta ahora ha lanzado los sencillos "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar", Gràcies" y "Interrogación" todas incluídas en su primer álbum "Bo de sal" de próximo lanzamiento.

Lluc

Enlaces Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTubeLLUC
"Interrogación"

Lluc - Interrogaci贸n
LA PRIMERA CANCIÓN COMPUESTA POR LLUC A SUS QUINCE AÑOS

Interrogación es la primera canción escrita y compuesta por el cantautor rapitenc, Lluc, a sus 15 años.

Durante el paso del tiempo se ha hecho muchas preguntas que han quedado sin resolver. Esto queda totalmente reflejado en su letra.

Hasta el momento ha lanzado los sencillos "Sense amor no hi ha res", "Circ Alegria", "World", "La Mar" y "Gràcies", todas ellas estarán incluidas tambien en su primer álbum "Bo de sal", donde canta en catalán, castellano o en inglés, y mezcla estilos musicales muy variados sin mostrar ningún rubor, bien al contrario, mostrando su versatilidad musical en su repertorio.

Lluc

Enlaces Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
lanza dos nuevas canciones en catalán "La Mar" y "Gràcies"

Lluc - La Mar i Gràcies
Lluc : Un avance de su primer álbum "Bo de sal"
con dos nuevos sencillos "La Mar" y "Gràcies"

Un nuevo avance del próximo álbum "Bo de sal" del cantautor LLUC de La Ràpita, esta vez con este doble sencillo con los temas "La Mar" y "Gràcies".

"La Mar" es una canción que explica las costumbres y tradiciones de un pueblo marinero como es La Ràpita. También hay un pequeño hechizo sobre la problemática de los marineros para ganarse la vida. Así como el tema sobre la erosión del Delta del río Ebro...

"Gràcies" habla sobre el amor a vivir una vida plena y rica. Ser agradecido con las personas que están a tu lado y te aman cuando nada es fácil. Simplemente como dice la canción gracias a todo.

Después de los sencillos que ha ido lanzando este año 23 "World", "Circ Alegria" y "Sense amor no hi ha res"

Lluc - torna a agafar la guitarra

Enlaces Lluc
InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube

 


LLUC
lanza la canción trilingüe "World"
las raíces reggae de Lluc

Lluc - World

"World" tercer sencillo del cantautor de La Ràpita (Montsià-Tarragona), Lluc, esta vez con un tema de rítmos jamaicanos cantados en tres idiomas, en inglés, en castellano y en catalán. Con la colaboración del percusionista brasileño Adriano Roberto Silva.

De este próximo álbum, ha avanzado hasta el momento los singles "Sense amor no hi ha res" y "Circ Alegria".

Lluc - 2023 La Ràpita

Enlaces Lluc
InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
lanza la canción bilingüe "Circ Alegria"
dedicada al mundo de la farándula

Lluc - Circ Alegria

"Esta canción tiene rasgos infantiles y al mismo tiempo un punto de protesta. Toda ella está inspirada por las animaciones y cuentos infantiles que he realizado. También con el mundo que nos ha tocado vivir."

La canción está grabada en el estudio de Tomàs Castellà (en La Ràpita). Ha compartido escenario como cantante y músico en varios grupos musicales en lugares tan diversos como Barcelona, Sala Creedence en Zaragoza, Tarragona, Pasley (Escocia), Peñíscola y muchas de las poblaciones de la comarca del Montsià y Baix Ebre. También le ha permitido formar parte de una batucada y colaborar en proyectos educativos tales como cuentacuentos musicados, animaciones infantiles y talleres de música.

Todo esto quiere emprender él reto de ser cantautor. Su bagaje emocional y musical está en ese trabajo. Sobre todo lo que le inspiró fue el viaje que realizó a lo largo del río Ebro a su paso por tierras catalanas. Además, muchas pinceladas de sus canciones están impregnadas del color de las calles de Glasgow (Escocia), del mar, del río Ebro y de la ciudad de Tarragona.

Lluc

Enlaces Lluc
InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
desde el sur de Catalunya, Lluc lanza el sencillo
"Sense amor no hi ha res"
(Sin amor no hay nada)

Lluc - Sense Amor no hi ha res

Desde La Ràpita Lluc lanza el sencillo "Sense amor no hi ha res", en catalán

Lluc es un cantautor de La Ràpita muy al sur de Catalunya, población marinera como el carácter del cantante; Lluc, es un hombre tranquilo y apacible, con gusto por las cosas sencillas, cotidianas y gran amante de la naturaleza que ama y respeta.

La canción "Sense amor no hi ha res" es un canto para amar la vida, al amor por la naturaleza, en todas sus facetas, al sol, a la lluvia, al aire. Esta alegría queda reflejada en esta canción que canta de forma directa y cercana, acompañado de su bella guitarra que dibuja un cierto recuerdo en el lejano country americano.

"Es una canción que me ayudó a crecer personalmente en un momento difícil de mi vida."

La canción está grabada en el estudio de Tomàs Castellà (La Ràpita), los instrumentos que intervienen en la grabación son un bajo, un sintetizador, un djembe (pequeño tambor de raíz africana) y dos guitarras.

Inicios y antecedentes musicales de LLUC :

A los quince años sus padres le regalaron una guitarra, el mejor regalo que le hubieran podido hacer nunca.
Gracias a su apoyo ha podido compartir escenario como cantante y músico en varios grupos musicales en lugares tan diversos como Barcelona, Sala Creedence de Zaragoza, Tarragona, Pasley (Escócia), Peñíscola y muchas de las poblaciones de la comarca del Montsià y Baix Ebre. También le ha permitido formar parte de una batucada y colaborar en proyectos educativos tales como cuentacuentos musicados, animaciones infantiles y talleres de música.

Todo esto le ha animado a emprender un nuevo reto como cantautor. Su bagaje emocional y musical está en ese trabajo. Sobre todo lo que le inspiró fue el viaje que realizó a lo largo del río Ebro a su paso por tierras catalanas. Además, muchas pinceladas de sus canciones están impregnadas del color de las calles de Glasgow (Escocia), del mar, del río Ebro y de la ciudad de Tarragona.

Lluc

Letra “Sense Amor no hi ha res”

Jo estimo el sol
perquè em toca la cara i em dóna la vida.
Jo estimo la pluja
perquè les gotes em penetren dins la pell.
Jo obro les finestres
per a que l'aire fresc estigui present.
Jo estimo la terra
ella m'ha ensenyat uns coneixements.
Jo estimo a la gent
sense el seu suport, no estaria bé.
Jo estimo la família

ella m'ha donat tot el que puc saber.
Sóc sincer, sense amor no hi ha res

Jo sóc sincer, sense amor no hi ha res (x3)

Lluc - videoclip Sense Amor no hi ha res

Videoclip "Sense Amor no hi ha res"

Enlaces Lluc
InstagramFacebook

enlace plataformas "Sense amor no hi ha res"
https://links.altafonte.com/owav83a


Más información florynatarecords@gmail.com

whatsapp (+34) 653 977 254
Oye y compra todos nuestros discos tambien Bandcamp