(ABAJO EN CASTELLANO)

LLUC
llança la cançó trilingüe "World"
les arrels reggae de Lluc

Lluc - World

"World" tercer senzill del cantautor de La Ràpita (Montsià-Tarragona), Lluc, aquest cop amb un tema de rítmes jamaicans cantats en tres idiomes, en anglès, en castellà i en català. Amb la col·laboració del percussionista brasiler Adriano Roberto Silva.

D'aquest proper disc, ha avançat els singles "Sense amor no hi ha res" y "Circ Alegria".

Lluc - 2023 La Ràpita
foto al port de La Ràpita

Enllaços Lluc

InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC

"Circ Alegria", una cançó dedicada al món de la faràndula

Lluc - Circ Alegria

"Aquesta cançó té trets infantils i alhora un punt de protesta. Tota ella ensi està inspirada amb les diferents animacions i contes infantils que he realitzat. També amb el món que ens ha tocat viure."

La cançó està enregistrada a l'estudi de Tomàs Castellà (a La Ràpita) Ha compartit escenari com a cantant i músic en diversos grups musicals en llocs tan diversos com Barcelona, Sala Creedence a Saragossa, Tarragona, Pasley (Escòcia), Peníscola i moltes de les poblacions de la comarca del Montsià i Baix Ebre. També li ha permès formar part d’una batucada i col·laborar en projectes educatius tals com contacontes musicats, animacions infantils i tallers de música.

Tot això vol emprendre ell repte de ser cantautor. El seu bagatge emocional i musical està en aquest treball. Sobretot el que li va inspirar va ser el viatge que va fer al llarg del riu Ebre al seu pas per terres catalanes. A més, moltes pinzellades de les seves cançons estan impregnades del color dels carrers de Glasgow (Escòcia), de la mar, del riu Ebre i de la ciutat de Tarragona.

Lluc

Enllaços Lluc
InstagramFacebook

SpotifyAppleMusicYouTube 


LLUC
des de La Ràpita, Lluc treu el senzill "Sense amor no hi ha res"

Lluc - Sense Amor no hi ha res

Lluc és un cantautor de La Ràpita molt al sud de Catalunya, població molt marinera com el caràcter del cantant; en Lluc, és un home tranquil i afable, amb gust per les coses senzilles, quotidianes i gran amant de la natura que estima i respecta.

La cançó "Sense amor no hi ha res" és un cant per estimar la vida, l'amor per la natura, en totes les facetes, el sol, la pluja, l'aire. Aquesta alegria queda reflectida en aquesta cançó que canta de forma planera i propera, acompanyat de la seva bella guitarra que dibuixa un cert record al llunyà country americà.

"És una cançó que em va ajudar a créixer personalment en un moment difícil de la meva vida."<

La cançó està enregistrada a l'estudi de Tomàs Castellà (a La Ràpita), els instruments que intervenen a l'enregistrament són un baix, un sintetitzador, un djembe (petit tambor d'arrel africana) i dues guitarres.

Inicis i antecedents musicals de LLUC

Als quinze anys els seus pares li van regalar una guitarra, el millor regal que li haguessin pogut fer mai. Gràcies al seu suport ha pogut compartir escenari com a cantant i músic en diversos grups musicals en llocs tan diversos com Barcelona, Sala Creedence a Saragossa, Tarragona, Pasley (Escòcia), Peníscola i moltes de les poblacions de la comarca del Montsià i Baix Ebre. També li ha permès formar part d’una batucada i col·laborar en projectes educatius tals com contacontes musicats, animacions infantils i tallers de música.

Tot això l’ha animat a emprendre un nou repte com a cantautor. El seu bagatge emocional i musical està en aquest treball. Sobretot el que li va inspirar va ser el viatge que va fer al llarg del riu Ebre al seu pas per terres catalanes. A més, moltes pinzellades de les seves cançons estan impregnades del color dels carrers de Glasgow (Escòcia), de la mar, del riu Ebre i de la ciutat de Tarragona.

Lluc

Lletra “Sense Amor no hi ha res”

Jo estimo el sol
perquè em toca la cara i em dóna la vida.
Jo estimo la pluja
perquè les gotes em penetren dins la pell.
Jo obro les finestres
per a que l'aire fresc estigui present.
Jo estimo la terra
ella m'ha ensenyat uns coneixements.
Jo estimo a la gent
sense el seu suport, no estaria bé.
Jo estimo la família

ella m'ha donat tot el que puc saber.
Sóc sincer, sense amor no hi ha res

Jo sóc sincer, sense amor no hi ha res (x3)

Lluc - videoclip Sense Amor no hi ha res

Videoclip "Sense Amor no hi ha res"

Enllaços Lluc
InstagramFacebook

enllaços plataformes "Sense amor no hi ha res"
https://links.altafonte.com/owav83aLLUC
lanza la canción trilingüe "World"
las raíces reggae de Lluc

 

Lluc - World

"World" tercer sencillo del cantautor de La Ràpita (Montsià-Tarragona), Lluc, esta vez con un tema de rítmos jamaicanos cantados en tres idiomas, en inglés, en castellano y en catalán. Con la colaboración del percusionista brasileño Adriano Roberto Silva.

De este próximo álbum, ha avanzado hasta el momento los singles "Sense amor no hi ha res" y "Circ Alegria".

Lluc - 2023 La Ràpita

Enlaces Lluc
InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
lanza la canción bilingüe "Circ Alegria"
dedicada al mundo de la farándula

Lluc - Circ Alegria

"Esta canción tiene rasgos infantiles y al mismo tiempo un punto de protesta. Toda ella está inspirada por las animaciones y cuentos infantiles que he realizado. También con el mundo que nos ha tocado vivir."

La canción está grabada en el estudio de Tomàs Castellà (en La Ràpita). Ha compartido escenario como cantante y músico en varios grupos musicales en lugares tan diversos como Barcelona, Sala Creedence en Zaragoza, Tarragona, Pasley (Escocia), Peñíscola y muchas de las poblaciones de la comarca del Montsià y Baix Ebre. También le ha permitido formar parte de una batucada y colaborar en proyectos educativos tales como cuentacuentos musicados, animaciones infantiles y talleres de música.

Todo esto quiere emprender él reto de ser cantautor. Su bagaje emocional y musical está en ese trabajo. Sobre todo lo que le inspiró fue el viaje que realizó a lo largo del río Ebro a su paso por tierras catalanas. Además, muchas pinceladas de sus canciones están impregnadas del color de las calles de Glasgow (Escocia), del mar, del río Ebro y de la ciudad de Tarragona.

Lluc

Enlaces Lluc
InstagramFacebook
SpotifyAppleMusicYouTube


LLUC
desde el sur de Catalunya, Lluc lanza el sencillo
"Sense amor no hi ha res"
(Sin amor no hay nada)

Lluc - Sense Amor no hi ha res

Desde La Ràpita Lluc lanza el sencillo "Sense amor no hi ha res", en catalán

Lluc es un cantautor de La Ràpita muy al sur de Catalunya, población marinera como el carácter del cantante; Lluc, es un hombre tranquilo y apacible, con gusto por las cosas sencillas, cotidianas y gran amante de la naturaleza que ama y respeta.

La canción "Sense amor no hi ha res" es un canto para amar la vida, al amor por la naturaleza, en todas sus facetas, al sol, a la lluvia, al aire. Esta alegría queda reflejada en esta canción que canta de forma directa y cercana, acompañado de su bella guitarra que dibuja un cierto recuerdo en el lejano country americano.

"Es una canción que me ayudó a crecer personalmente en un momento difícil de mi vida."

La canción está grabada en el estudio de Tomàs Castellà (La Ràpita), los instrumentos que intervienen en la grabación son un bajo, un sintetizador, un djembe (pequeño tambor de raíz africana) y dos guitarras.

Inicios y antecedentes musicales de LLUC :

A los quince años sus padres le regalaron una guitarra, el mejor regalo que le hubieran podido hacer nunca.
Gracias a su apoyo ha podido compartir escenario como cantante y músico en varios grupos musicales en lugares tan diversos como Barcelona, Sala Creedence de Zaragoza, Tarragona, Pasley (Escócia), Peñíscola y muchas de las poblaciones de la comarca del Montsià y Baix Ebre. También le ha permitido formar parte de una batucada y colaborar en proyectos educativos tales como cuentacuentos musicados, animaciones infantiles y talleres de música.

Todo esto le ha animado a emprender un nuevo reto como cantautor. Su bagaje emocional y musical está en ese trabajo. Sobre todo lo que le inspiró fue el viaje que realizó a lo largo del río Ebro a su paso por tierras catalanas. Además, muchas pinceladas de sus canciones están impregnadas del color de las calles de Glasgow (Escocia), del mar, del río Ebro y de la ciudad de Tarragona.

Lluc

Letra “Sense Amor no hi ha res”

Jo estimo el sol
perquè em toca la cara i em dóna la vida.
Jo estimo la pluja
perquè les gotes em penetren dins la pell.
Jo obro les finestres
per a que l'aire fresc estigui present.
Jo estimo la terra
ella m'ha ensenyat uns coneixements.
Jo estimo a la gent
sense el seu suport, no estaria bé.
Jo estimo la família

ella m'ha donat tot el que puc saber.
Sóc sincer, sense amor no hi ha res

Jo sóc sincer, sense amor no hi ha res (x3)

Lluc - videoclip Sense Amor no hi ha res

Videoclip "Sense Amor no hi ha res"

Enlaces Lluc
InstagramFacebook

enlace plataformas "Sense amor no hi ha res"
https://links.altafonte.com/owav83a


Más información florynatarecords@gmail.com

whatsapp (+34) 653 977 254
Oye y compra todos nuestros discos tambien Bandcamp