(ABAJO EN CASTELLANO)

SUMMER ENDS
"Si no som"
Summer Ends - Si no som
"Si no som" el senzill en què SUMMER ENDS reinvindiquen la seva parla.

La banda de Power Pop Valenciana SUMMER ENDS, es despulla en aquest nou senzill "Si no som"; mostrant la seua vertadera identitat, la seua ideologia, fent una oda a allò més valuós que tenim en la costa est del país, la nostra llengua, la llengua del Mediterrani.

El tema transmet força des de les primeres notes, i sobretot, transmet força el missatge, aquest missatge el qual li fa picades d’ullet a bandes que han lluitat per la cultura catalana, valenciana i balear, sent referents musicals per SUMMER ENDS..

SUMMER ENDS des de Les Alqueries, ens van portar a finals de gener d'aquest any, un primer senzill amb la versió
"Vaig a canviar (Walking Disaster)" dels canadencs SUM 41.

Summer Ends

Enllaços Summer Ends

InstagramTik TokFacebookYouTube
SpotifyApple Music


SUMMER ENDS
"Vaig a canviar" (Walking Disaster)
Summer Ends - Vaig a canviar
"Vaig a canviar" és el primer senzill de SUMMER ENDS
en la nostra llengua materna.

Gravat el 2023 i llest per ser llançat el 2024, aquesta intenció descarada de Power Pop. Cançó amb ple de melodies atraients i tornades que t'enganxen des de la primera oïda.
Aquests parlen de positivisme i autosuperació davant de pensaments i qüestions quotidianes de la vida, deixades a la subtilesa de la interpretació de l'oient, els quals no deixaran indiferents a ningú.

Front complicacions que ens planteja la vida, a vegades fugim, correm per no afrontar-les arribant a llocs de foscor, l'escapatòria dels quals, sols la podem trobar al nostre interior.

Aquest és el sentit de la història que escoltem en VAIG A CANVIAR, el nou senzill de la banda castellonenca SUMMER ENDS, sent aquesta una adaptació al valencià del Walking Disaster dels SUM 41.

SUMMER ENDS és una banda de “Valencianglish Power Pop” nascuda al cor de la província de Castelló a Les Alqueries.

Enllaços Summer Ends

Summer Ends - s'acaba l'estiu

Amb SUMMER ENDS l'estiu s'acaba, sols si tu vols!


InstagramTik TokFacebookYouTube
SpotifyApple Music


SUMMER ENDS
"Si no som"
Summer Ends - Si no som

"Si no som" el sencillo en el que SUMMER ENDS reinvindican su lengua.

La banda de Power Pop Valenciana SUMMER ENDS, se desnuda en este nuevo sencillo "Si no som"; mostrando su verdadera identidad, su ideología, haciendo oda a lo más valioso que tienen en la costa este del país, la lengua, la lengua del Mediterráneo.

El tema transmite fuerza desde las primeras notas, y sobretodo transmite la fuerza del mensaje, este mensaje que guiña el ojo a bandas que han luchado por la cultura catalana, valenciana y balear, siendo referentes musicales para SUMMER ENDS.

SUMMER ENDS desde Les Alqueries, nos trajeron a finales de enero de este año, un primer sencillo con la versión
"Vaig a canviar (Walking Disaster)" de los canadienses SUM 41.

Summer Ends

Enlaces Summer Ends

InstagramTik TokFacebookYouTube
SpotifyApple Music


SUMMER ENDS
"Vaig a canviar" (Walking Disaster)

Summer Ends - Vaig a canviar

"Vaig a canviar" es el primer sencillo de SUMMER ENDS
que cantan en su lengua materna.

Grabado en 2023 y listo para ser lanzado en 2024, el nuevo álbum de esta banda caracterizado por sus melodías atrayentes y estribillos que te enganchan desde la primera escucha, hablan de positivismo y autosuperación cara a pensamientos y cuestiones cotidianas de la vida, dejadas a la sutileza de la interpretación del oyente. No dejarán indiferente a nadie

Frente a las complicaciones que nos plantea la vida, a veces huimos, corremos para no afrontarlas, llegando a sitios de oscuridad, la escapatoria de los cuales solo la podemos encontrar buscando en nuestro interior.

Este es el sentido de la historia qué escuchamos en VAIG A CANVIAR, el primer sencillo de la banda castellonense, la cual es una adaptación al valenciano del tema Walking Disaster de los SUM41.

SUMMER ENDS con su estilo autodefinido: “Valencianglish Power Pop”, esta surge en el mismo corazón de la provincia de Castellón.

Summer Ends - s'acaba l'estiu

Con SUMMER ENDS el verano se acaba, solo si tu quieres.

Enlaces Summer Ends
InstagramTik TokFacebookYouTube
SpotifyApple Music


Más información florynatarecords@gmail.com

whatsapp (+34) 653 977 254
Oye y compra todos nuestros discos tambien Bandcamp