Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals

 

Grups i artistes

Blame the Dog - cd "Blame the Dog" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

MySpace/BlamingDogs

Blame the Dog
"Blame the Dog"
FyN-48-CD - 8435015512118
Blame the Dog es revelen contra el previsible buscant a la música el refugi per a sortir de la norma

En les seves pròpies paraules, "Blame the Dog és un grup que es revela contra el previsible i cerca en la música el refugi necessari per sortir de la norma". Una definició que sens dubte despertarà la curiositat i l'interès de les orelles més inquiets.

Fins arrivar a Blame the Dog


Alfonso Agúndez (veu i guitarra), Emilio Vázquez (guitarra i veu), Nacho García (bateria) i Rubén García (baix i veu) van formar la banda a Badajoz a mitjan 2008. En només tres anys s'han fet amb un ampli repertori de temes propis caracteritzats per la potència en els seus ritmes i guitarres i per l'emotivitat en les seves melodies i lletres, a més de amb un currículum que inclou haver estat finalistes en el concurs de maquetes Badajozrock a 2008 en què va ser el seu debut sobre un escenari, l'aparició en el disc recopilatori "Obando Rock 3", guanyadors del II Concurs de Grups Gouman 2009 i Musiva 2009, segons en el Concurs de Bandes de Iberocio, ja en 2010 haver estat nominats com a grup revelació en els Premis de la Música Catalana i segons en el Festival Suberock de San Vicente de Alcántara.

A Sonorama 2010 amb els millors

A l'estiu de 2010 van ser convidats a participar a Sonorama, un dels Festivals més importants on van compartir escenari amb The Raveonettes, Loquillo o Los Planetes i també amb alguns dels grups més interessants de l'escena indie com Sidonie, Delorean, Lori Meyers, Tachenko, Los Punsetes, Vinila Von Bismark o Arizona Baby.

"Si no t'agrada el que fas com vas a convèncer la gent?"

I arriba el moment de posar a gravar el disc que es diu com ells "BLAME THE DOG", per a això es van tancar en els Silence Studios, on l'ajuda de unes melodies molt elaborades i emotives, van aconseguir completar unes composicions inconformistes, que en alguns casos s'acosten al rock britànic i en altres a estils tan variats com el rock simfònic o el rock americà.

A "Looking at the door" que és el seu single de presentació d'aquest "Blame the Dog" aflora el costat més potent del grup. D'aquesta cançó hi ha un videoclip que enriqueix la cançó afegint un component hipnòtic i inquietant que t'empeny a pujar el volum fins al límit.
"Sometimes" és un dels moments més "americans" del disc, una cançó que des d'un principi intimista va creixent a força de guitarres i cors.
10 cançons en el seu primer llarga durada, et deixem que les vagis descobrint ...

Videoclip: "Looking at the door"