Novetats - Grups i Artistes - Catàleg - Història - Enllaços - Botiga - Contacte - Legal
Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Días de Incienso - cd "El amor hace tolerable la vida al tacto - Flor y Nata Records

full promocional en format doc i en format pdf

lletres
cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços
"Lineas de celuloide en el mar" videoclip Youtube

Comprar el disc digital online;
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg);
o cançons en línia o cd físic

Días de Incienso - "El amor hace tolerable la vida al tacto" - FyN-32 - 8435015510275
ROCK POP POLIÉDRIC INVERTEBRAT

“El Amor hace la vida tolerable al tacto” és el titulo del nou disc de DÍAS DE INCIENSO, un grup originari de Màlaga però establert a Madrid des de 2006, amb sis anys d'història i més de 300 concerts i segons expliquen “format per un d'Antequera, un altre de Comares, un altre de no se sap on i un mallorquí que no necessita platja i del que la llegenda diu que va fer el seu primer sol de bateria en les mamelles de la llevadora”.

Només aquestes pinzellades serien prou per atreure l'atenció sobre aquesta banda, però hi podem afegir que ells mateixos es defineixen com “rock pop polièdric invertebrat” o el que queda una mica més clar “lletres cuidades, contundència a la base rítmica i melodia a les guitarres”. Els qui els han vist en directe apunten haver rebut pinzellades de Pereza, Duncan Dhu, 091, U2, Héroes del Silencio, Stone Roses i Echo & The Bunnymen.

Després d'unes primerenques maquetes de les que van arribar a vendre fins a 600 còpies en els seus concerts, de participar a festivals i concursos i d'assolir excel·lents crítiques (“una de les bandes malaguenyes de rock amb més futur” Diario Sur, “una de les bandes destinadas a revitalitzar el rock nacional” Mondosonoro), van publicar el MiniCD “Plantas Mágicas” (2005), després de la qual cosa i amb les idees clares (“no volem que la música sigui la nostra segona opció”), van emprendre viatge cap a Madrid.

Un disc atractiu ja des del seu títol i destinat a fer escola

El resultat d'aquests dos últims anys de treball és “EL AMOR HACE LA VIDA AGRADABLE AL TACTO”, 12 cançons que reflecteixen l'univers musical entre el pop britànic de tints psicodèlics i el rock espanyol dels 80 i 90 que han estat enregistrades entre els Estudis Cambayá d'Antequera i La Maliciosa Records de Madrid, barrejades per Jairo Zavala (Vacazul) i masteritzades a Mèxic per Sergio Cascales.

La cançó seleccionada com 1er single “Líneas de celuloide en el mar” ens transporta a la recerca d'un amor en un món limitat per les mesures d'una pantalla de cinema amb una lletra carregada de simbologia i una melodia que gairebé sense donar-nos compte se'ns introdueix al cervell, no donant-nos compte fins a l'endemà quan ens sorprenem cantan a la dutxa o a l'embús de trànsit i amb versos tan contundents com “Si Dios existe, es productor de cine”. D'aquesta cançó s'està acabant un videoclip filmat a Almeria.

DÍAS DE INCIENSO son: Javier Titos García (veu i guitarra), Manolo Pérez Artacho (guitarra), Chuso Báez Alcaide (baix) i Miquel Ferrer Ferra (batería).