Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistesfull promocional en format doc i en format pdf.

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços


My Vestal - digital single - FyN-78
"New Archetype" - 8435015514839

Marcos Pérez i Eve Reall inicien en el 2009
el seu projecte musical : MyVestal

El duo astur-madrileny MyVestal, nascut el 2009, després del seu primer LP "MyVestal" (2010), el seu EP "Lucky" (2012), un single digital "Soul Keeper" (2013), ara ens avancen la seva nova producció "Guidelines" amb la cançó "New Archetype".

Entre el món analògic i digital

Els sintes analògics i el Hammond tornen a donar-se de la mà en aquest nou single de MyVestal.
Arpegis i seqüències que emanen de les profunditats per convergir en tornades grandioses. Ball i electrònica, reminiscències als 90, i so valvular, amb melodies vocals impecables, donen lloc a un so potent, contundent i actual. Anteriorment s'havien definit com a "electro-vintage", dins de l’àmplia gamma del rock-electrònic, amb instrumentacions, això si, d'altres dècades.
Una mimada producció d'Hestia Films Studios, una barreja perfecta entre el món analògic i digital.
New Archetype és la targeta de visita que precedeix a la seva llarga durada "Guidelines" ("Directrius" en català).

En paraules d'Eve, la cantant: “el concepte que destil·la aquest single és la necessitat de crear un nou arquetip d'ésser humà, que reneix de l'obscurantisme material, i dóna un pas endavant, per trencar files cap al canvi del desgastat paradigma.
Després el cansament i el tedi existencial, el món reclama una mica de frescor i vitalitat positiva.
Consciències desperteu !!!”
My Vestal - digital single - FyN-65
"Soul Keeper" - 8435015514839


MyVestal - epcd "Luchky"
full promocional en format doc i en format pdf.

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

My Vestal - ep-cd - FyN-65
"Lucky" - 8435015513320


MY VESTAL: “Electro-Vintage”

Corria el mes de febrer de 2009 quan a Oviedo (Asturias) van coincidir Marcos Pérez, un apassionat dels teclats Moog, l'òrgan Hammond i les guitarres Fender amb experiència en diverses bandes de garatge, amb Eva Fernández, la propietària d'una personalíssima veu que ja havia prestat abans a Susan 6 i Esmussein. Junts van iniciar el projecte MY VESTAL.
Un projecte basat en la fusió del pop, el rock i l'electrònica que ells mateixos etiqueten com ELECTROVINTAGE, un so personal i facil de reconeixer esquitxat de múltiples influències, tant musicals: Goldfrapp, Suede, Muse, PJ Harvey, com literàries: Tom Spanbauer, William Blake, o cinematogràfiques: Veronica Lake.
Hi ha hagut fins i tot qui ha trobat punts de connexió entre Eva Fernández i Bjork.

Pop, Rock i electrónica

MY VESTAL no van trigar a proclamar guanyadors del 12º Concurs de Rock Ciudad de Oviedo, van rebre quatre nominacions als Premis de la Música de Asturias i a autoproduirse el seu primer disc "My Vestal" al que va seguir un bon nombre de concerts. "Mai portem bases pregravades, sinó que estan programades”, matisa sobre això el músic. “Es llancen des d'un seqüenciador que controla els teclats, de manera que tot so es pot modificar, transformar i modular en qualsevol moment; el nostre sona en rigorós directe".

“Never say never” cançó avançament del seu disc “Lucky”

Flor y Nata Records es va fixar en ells ia la tornada d'estiu tindrem el resultat, un disc anomenat "Lucky" en què MY VESTAL es decantaran per potenciar els seus aspectes més rock i més electro. "A les nostres cançons tractem de sentiments íntims, emocions humanes, estats emocionals ... És una música de contrastos; De vegades una idea és trist però es diu d'una manera contrastada musicalment, i viceversa. Això es tradueix en un joc d'emocions que tracta de suscitar el teu interior i et fa pensar com et sents tu ".
L'avançament de "Lucky" és "NEVER SAY NEVER", una mostra que resumeix a la perfecció aquest so electro-vintage que es crea en fusionar les peculiars melodies del seu vocalista Eva Fernández, amb sons de guitarra i sintetitzadors, a càrrec de Marc Pérez.