Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Los Tuercas - cd "Los Tuercas" - FyN-60 - Flor y Nata Records
full promocional en format word i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

bandalostuercas.blogspot.com
Los Tuercas
"Guigneooza"
FyN-75-CD - 8435015517120
“Guigneooza” el quart disc de Los Tuercas

Des de Torrent en ple cinturó de València va neixer aquesta banda de rock, al 2005. Van debutar amb l’EP “Piruletas” (2007) i després va venir el seu LP “Glamour” (2008); amb més maduresa es van convertir en trio, traient “Los Tuercas” (2011), i ara aquest altre llarga durada “Guigneooza” (2015) que s’ha tornat més mestís, amb bones traces de rock and roll i rock del sud (rock sureño), sempre cantant en castellà.
“Guigneooza” s’ha enregistrat en directe, com a ells els hi agrada, primer les bases i guitarres a l’estudi La Nau (Alcacer), i després a Pandemonium Sudios van afegir les veus i alguna instrumentació més, allà també es varen fer les mescles. Tot a càrrec del productor Uve Martínez (Sokolov, Peepshow, Skimoes, Groovettes...), amb el que musicalment sintonitzen molt bé, és el tercer disc amb Uve Martínez. L’art final del disc l’ha realitzat David Lanza (The Monkey Creative Arts, és una marca valenciana dedicada al disseny, l’a il·lustració sobretot en creació fantàstica i de ‘rol’).

“Guigneooza” és l'estrany títol del seu 4rt disc
(pronúncia-ho com guiñeuza)

Al disc hi trobaràs cançons com ara “Bares y Mataderos” (és el primer senzill del disc), “Mexicana”, “Lobo feroz”, “Chica rock’n’roll”, “En el infierno estoy”, “El blues de Robert Johnson” (King of the Delta Blues), fins a les 10 cançons pròpies i noves.

LOS TUERCAS són:
Fernando Silla: veu i guitarra,
Carlos G. Chaparro: veu, baix, harmònica,
i Ángel Carrión: bateria.
 
 

Los Tuercas - cd "Los Tuercas" - FyN-60 - Flor y Nata Records
full promocional en format word i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

bandalostuercas.blogspot.comLos Tuercas
"Los Tuercas"
FyN-60-CD - 8435015512675
LOS TUERCAS

A València ja coneixen LOS TUERCAS i el seu habitual desvergonyiment en els seus concerts. Porten rockanrollejant a les principals sales i festivals (Circuit de Rock, Rockejat ...) des de 2005, compartint escenaris amb Sidonie, Lori Meyers o La Excepción i les cançons dels seus dos discos anteriors (el seu primer EP "Piruletas" i el seu CD "Glamour ") han sonat en els programes de ràdio de referència.
Així que el seu següent pas havia de ser ... fitxar per Flor y Nata Records. On sinó?

Rock and roll simpàtic i entremeliat amb ritmes encomanadissos. Això de LOS TUERCAS és un estil rock and roll desvergonyit amb una concepció molt particular que barreja ritmes enganxosos, lletres que narren històries de la vida real i una posada en escena que traspassa la barrera del simple concert per situar-se en la frontera del xou.
Arribats a 2011, LOS TUERCAS passen de quartet a trio i preparen un nou disc que es diu com ells, sense més, i en el qual continuen fidels a un so i a una actitud de contínua entremaliadura, desvergonyiment, de provocació juvenil ...

Per a començar... un “FORD ROBADO”

Les cançons no poden ser més actuals, tracten temes que són al carrer: "Ford robado", títol políticament incorrecte com pocs, ho té tot per ser un himne generacional: : “Esta vida es un fracaso, sin casa y sin dinero, sin coche y sin trabajo, volveremos a empezar”, en la qual beuen dels millors grups de rock argentí barrejant amb un Mick Jagger en la seva joventut ..., "Nada es como tu" és inconformisme pur i accelerat, amb "El veneno de Yoli" les noies entren en joc, les noies "dolentes", s'entén, perquè les "bones" mai anirien del braç d'un “gamberret” com un TUERCA. En "Barbie" torna a aflorar el seu costat més canalla, la noia pot ser la més guapa de la festa, però ... “Tu no me gustas, monada de Barbie”. Ja tenim noies dolentes, alcohol com a "Rock'n'Ron", i ens faltava una partida en les escurabutxaques, a "La Perla del Caribe".

El disc ha estat produït, repetint formula, per Uve Martínez i masteritzat per José María Rosillo. Comptant amb el disseny i la fotografia d'Assad Kassab, (del grup Sokolov).

LOS TUERCAS són:
Fernando Silla: veu i guitarra,
Carlos G. Chaparro: veu, baix, harmònica,
i Ángel Carrión: bateria.

I no desitjaràs veure a cap d'ells sortint amb la teva germana, però t'ho passar d'allò més bé amb les seves cançons i concerts.

Videoclip: