Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Hule - cd "Entre comillas" - FyN-46 - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

MySpace/hule06

Hule
"Entre comillas"
FyN-46-CD 8435015511685
HULE, “dubtar et treu l’oportunitat”

"Dubtar et treu l'oportunitat" és un dels versos de "Tres domingos por semana", cançó del primer disc de HULE, que fidels als seus propis textos, l'han tingut clar, se'ls va presentar l'oportunitat de plasmar el seu treball en un disc, i no van dubtar a no deixarla-escapar.

El resultat és aquest "Entre Comillas", elaboradíssim debut d'aquest quartet madrileny que porta des de 2006 donant a conèixer les seves cançons per les sales de concerts de tota Madrid i augmentant dia a dia el seu nombre de seguidors (27.000 visites en myspace).

Andrés Galera (veu), Patrick Hathaway (guitarra), Diego Galacho (baix i cors) i Pitu (bateria i percussió) han donat forma a aquest "Entre Comillas", "perquè no estem segurs de dir tot seriosament, o potser sí ", en els estudis CUE de Madrid amb Carlos Mesas, acabant la mescla i la masterització en els estudis RDS de Madrid amb César Berzal que també va aportar a la gravació seu concertina, harmònica, mandolina i arranjaments.

Però la de Cèsar no ha estat l'única col laboració, cal anotar també les de Raquel Villalón (cors), Pepe Troia (trompetes) i Micky (teclats).

“ENTRE COMILLAS”, indie-powerpop y lletres treballades

El resultat són 11 peces d'indie-powerpop amb unes lletres treballades que de vegades freguen el surrealisme poètic i on s'endevinen les influències de les seves referències musicals: El Niño Gusano, Los Piratas, Ràdio Futura, Héroes del Silencio, Tachenko, La Costa Brava , Los Planetas ...

"Olivia Wilde" és la cançó escollida com a primer single, una cançó que comença sent una mena de cançó de bressol psicodèlica per desembocar en una bomba powerpop. Guitarres i bateries desenfrenades serveixen de senders vigilants on balla una melodia hipnòtica que guarda versos sempre jugant entre el bonic i l'impossible. Les seves trompetes finals protagonitzen un dels moments més brillants que guarda aquesta col·lecció de perles pop "Entre comillas".