Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Los Radiadores - ep-cd "Bienvenido" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

www.wix.com/kawligas/diarteykempes

Los Radiadores y La Gran Esperanza Blanca
"La Balada de Diarte y Kempes"
FyN-61-EP-CD - 8435015513221
LOS RADIADORES i LA GRAN ESPERANZA BLANCA
Presenten “LA BALADA DE DIARTE Y KEMPES”

Pot una cançó sobre un esport o esportista anar més enllà d'un mer càntic de suport? Poden ser les emocions, records i passions de l'injuriat i omnipresent futbol la matèria primera d'una bona cançó?
Si en el món del beisbol ha estat possible amb temes de la substància del "Centerfield" de John Fogerty, del "Catfish" de Bob Dylan o de la posada al dia en clau rock de les grans històries del beisbol dut a terme per The Baseball Project, per què no intentar-ho amb el futbol?, de fet altres futbolistas com Ibrahimovic, Van Nistelroy o el mateix Diego Armando Maradona en tenen.

Los Radiadores i La Gran Esperanza Blanca ho han vist clar. LOBO DIARTE i MARIO ALBERTO KEMPES s'ho mereixien. I posant al servei de la memòria les seves armes, ho han fet.

"EL AULLIDO DEL LOBO" ens parla del gran davanter centre "Lobo" Diarte, jugador de gran personalitat dins i fora del terreny de joc, amb una vessant artístic afegida, ja que va fer els seus primers passos en el món de la cançó, i dedicat després de penjar les botes a descobrir talents futbolístics paraguaians per al futbol espanyol. La seva figura, enorme dins del camp, ens va deixar fa un temps després de sucumbir a un càncer. Los Radiadores testimonis directes de la vida que transmetia Carlos Diarte, han decidit oferir el seu sentit homenatge en forma de rock'n'roll. Segur que a ell li hauria encantat.

"NOSTALGIA DE BELL VILLE" interpretada per La Gran Esperanza Blanca, compte el debut del millor jugador de la història del València C. F., el 16 d'agost de 1976, en un partit del Trofeo Naranja, on el club de Mestalla es va enfrontar al CSKA de Moscou. Kempes va tenir una participació desastrosa fallant gols cantats i errant fins a un penal. Però, qui podia saber el que aquell melenut argentí ens havia de deparar? L'estiu de 1978, Kempes era el millor jugador del món, dues vegades "pichichi" a la lliga espanyola i campió i màxim golejador del Mundial '78, ia més, era un dels nostres.

EL AULLIDO DEL LOBO i NOSTALGIA DE BELL VILLE formen, en conjunt, LA BALADA DE DIARTE Y KEMPES, disc que es completa amb dos temes inèdits. Una versió de Los Radiadores del mític "Calle arriba, calle abajo" de Mak y Los Desertores, i un emotiu tema inèdit: La Gran Esperanza Blanca: "Más allá de la colina". Tots dos grups posen a disposició de l'afició un disc únic i irrepetible de rock futboler per a gaudi i gaudi de tots: rockers, futbolers, aficionats del València CF o simplement del bon futbol o tot el contrari.
Los Radiadores també van publicar el seu anterior disc "Bienvenido" a Flor y Nata Records.
La Gran Esperanza Blanca han publicat els álbums “Hay folk, blues y tambien rock’n’roll”, “Medicine Show” i “Harry Dean”, i varis EPs més.