Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Hondonero - cd "Zodiaco" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf
lletres cançons

fotos promocionals
articles de premsa i enllaços
video YouTube: "Zodiaco"

Comprar el disc digital online;
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg);
o cançons en línia o cd físic

Hondonero - "Zodiaco" - FyN-33
8435015510183
El sorprenent retorn de HONDONERO

ZODÍACO és el segon lliurament per a Flor y Nata Records d’HONDONERO, després de l'aclamat “SEÑALES” de 2006. En actiu des del temps suficient per haver-se convertit en una banda sòlida i experimentada, els malaguenys ens ofereixen de nou un treball que sorprendrà gratament a l'afició amb detalls innovadors ja que sense apartar-se de les seves arrels com a grup de rock i power pop fet des d'Andalusia (no confondre amb el rock andalús) ens presenten un àlbum que sorprèn a cada nova escolta i que atrapa a l'oient per la seva amplitud de registres. A la seva habitual pulsió guitarrera han afegit sintetitzadors analògics, guitarres acústiques, samplers, sítars, harmòniques i increïbles tornades completant un treball ple de bona música i estupendes cançons.

El bon moment creatiu d’HONDONERO es reflecteix en aquest ZODÍACO, en el que lluny de caure en la rutina, exploren nous registres i matisos procedents de l'escolta de Fountains of Wayne, Tom Petty, Gigoló Aunts, Jeevas, The Cars o Cheap Trick.

Cada cançó: una sorpresa

Ningú que escolti “90 Grados” –l'1er senzill- no podrà evitar taral·lejar la seva apassionada, energètica i contagiósa tonada; deixar-se embolicar per la càrrega sintetitzada del rock implacable de “Zodíaco”; aspirar els aromes còsmics de “Guru” o “Ritual”; ballar al ritme del power pop tens de “Angel” o “Hacer siempre lo mismo”; deixar-se portar per l'instrumental arrasador “Blues Explosion”; o sorprendre's amb el clima “clubber” de “Crybaby”; fins a aquesta una nova faceta acústica que desenvolupen en les magistrals “Mar de dudas” o la sentida “Casi Todo” semblen un vestit a mida per al quartet.

Enregistrat als estudis Audiogest d'Antequera (Màlaga) per José Quintana, bateria d’HONDONERO i per tant, perfecte coneixedor del seu so i masteritzat a Audiomatic (Madrid) per Jose Mª, (Amaral, Los Ronaldos, Deluxe, Sunday Drivers, etc...) que ja va participar en el disc anterior “SEÑALES”.
Ressenyable a l'apartat de les col·laboracions, la de Manolo Bertrán que ha aportat la seva veu en el tema “Mar de dudas“ (per a HONDONERO ha estat tot un plaer poder comptar amb el vocalista de DR. DIVAGO, amb els qui han compartit nombrosos escenaris per tot el país), així com la de Charly Rompeharmónicas (Hairy Nipples) que col·labora en directe amb la banda i que ha brodat la imparable “Blues Explosion”.

+ pulsa per a més fotos dels Hondonero - cd "Señales" - FyN-18

Copiat el full promocional en doc.
Fotos promocionals.
Lletres cd Señales.
Enllaços premsa.

Surtit a la premsa.
Videos YouTube: "Sangre y rosas", "Señales",

Videoclip "Sangre y rosas"

pulsar per a més info del cd dels Hondonero - cd "Señales" - FyN-19 - Flor i Nata Records
Comprar el disc digital online;
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg);
o cançons en línia o cd físic

Hondonero

"Señales" és el quart disc en la trajectòria de HONDONERO un dels grups de referència del pop-rock i del garatge a Màlaga. En actiu des de principis dels anys 90 s'han adaptat als temps, polint i creant un so propi que ho fan reconeixible als primers acords.
HONDONERO: Guitarres robustes i melodies contagioses
Aquestes són senyes d'identitat d'una de les bandes més consolidades del panorama independent andalús. Amb tres àlbums anteriors al mercat, Tensión (1992), Salto al Vacio (1997) i Blacksoul's Club (2000) i col·laboracions a diversos recopilatoris: Boquerones solidarios, Homenaje a 091, Homenaje a la Movida, etc...

El grup liderat pels germans Mateo: Juan (veu, guitarres i sitar), José M (baix i veus) i Jorge (guitarres) i Jose Quintana (bateria) incorporen aquesta vegada sons programats i sitars demostrant una clara vocació evolutiva que transcendeix a la temàtica habitual d'una banda de rock.

Conscients que aquest quart disc, llançat per Flor y Nata Records, és un punt d'inflexió en la seva trajectòria han optat per baixar dels exercicis d'estil en el qual estaven assentats per fer un disc de “CANÇONS” que beuen del pop-rock directe: “Diferente”, “Esclavo de tu piel”, “Lo mejor de ti”, del power pop castís “Señales”, “Reflejos”, d'homenatjar a bandes que els han marcat com Smithereens en “Sangre y Rosas”, de l'experimentació i dels gestos de complicitat a The Beatles: “Electric raga”, per acabar donant curs als seus gens rockers “Suerte”, “Ying & yang”, “Como tú lo recordabas” .

Un detall que s'ha de tenir molt en compte en aquest disc és l'aportació exòtica del sitar, un instrument procedent de l'Índia que utilitzat per Juan Mateo dóna a algunes de les cançons de HONDONERO un aire especial fusionant el seu so tradicional (que ja utilitcés en el seu moment el ex-beatle George Harrison) amb la contundència rítmica del pop-rock.

En aquesta ocasió la producció ha corregut a càrrec de José Quintana, bateria del grup, ha estat enregistrat a Audiogest (Antequera) i ha comptat amb la masterització de Jose Mª Rosillo (productor de Marlango, Sunday Drivers, Josele o Deluxe) que ha deixat el seu segell en el resultat final.

SEÑALES és un disc de pop en castellà per aquells que busquen ”feeling” i bones cançons per taral·lejar enfront d'un escenari.
HONDONERO: Un directe al nivell dels millors
Recentment se'ls ha pogut veure compartint escenari amb Mandra, Iguana Tango, The Feedbacks, Killer Barbies, Regirar, Dr.Divago, Digital 21 o Tabletom reflectint que es tracta d'un grup eclèctic amb un directe en el qual veneren als clàssics (The Who, Rolling Stones) i al power pop guitarrer en general.

En dates pròximes HONDONERO iniciaran una gira de presentació del disc que han publicat amb Flor i Nata Records, la pionera de les indies barcelonines, amb la qual també editaran el seu següent àlbum.

El CD inclou també el videoclip de la cançó que dóna títol a l'àlbum “SEÑALES”.

Referència FyN-19
Baixat el full promocional (format doc (en castellà).
Vols més informació per a mirar (en castellà).

www.hondonero.com