Novetats - Grups i Artistes - Catàleg - Història - Enllaços - Botiga - Contacte - Legal
Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

The Shake - cd "Trippin' the whole colourful world" - FyN-18 - Flor y Nata Records
Baixat la fulla promocional en doc.
Fotos promocionals
(1, 2, 3,
4
i 5, cd portada)

Les lletres de
las cançons.
Articles de premsa i enllaços
Video "Can't fight your loving" YouTube

www.theshake.net MySpace/theshakespain

Comprar el disc digital online (també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del catàleg) o cançons en línia o cd físic

The Shake

"Trippin' the whole colourful world" es el primer disc de The Shake.
Referència FyN-18

LADIES & GENTLEMANS...... THE SHAKE

A Flor i Nata Records ens complau presentar-te el seu fixatge amb la projecció internacional més gran després de la nostra tornada a l'industria.....

Sòn 4, sòn pulcres, sòn d'Almería, sòn THE SHAKE...
Sonen a: pop, psicodelia, beat, early rock i garatge.

TRIPPIN’ THE WHOLE COLOURFUL WORLD es el seu primer disc complet després d'haver cridat l'atenció del públic i la crítica incloent cançons a varis recopilatoris, participant en concursos de maquetes o sent finalistes del Lagarto Rock a 2005.

TRIPPIN’ THE WHOLE COLOURFUL WORLD es una col.lecció de 14 cançons que rarament sobrepassen dels tres minuts entre les que destaquen talls com “Can´t fight your loving”, “She´s my girl”, “Oh no!” o “Something real”… i en les que adivinem que han vegut de les fonts de clàssics com ara Sonics, Easybeats, Kinks, Who, Flaming Groovies, Los Brincos, Manfred Mann, Los Salvajes, Small Faces, Spencer Davis Group, Dave Clark Five, The Troggs i d'altres bandes mítiques dels 60.

El disc ha estàt enregistrat als Estudis Pause amb la producció de Manuel Alcaraz i els mateixos The Shake. El resultat junta la potència i la definició de les produccions actuals i el gust anyós de les gravacions clàssiques; les guitarres musculoses dels Who més mod i els seus acords de potència amb les veus depurades d'uns Searchers o dels mateixos Fab Four !!!

THE SHAKE està format: Miguel A. Calabuig (veu i guitarra), Antonio Medina (batèria), Alex L. Pierre (bajo) i Javier Maresca (lead guitarra i veu).

THE SHAKE A TOT EL MON

El mes de maig passat del 2006 THE SHAKE van estar presentant el seu àlbum TRIPPIN' THE WHOLE COLOURFUL WORLD al The Cavern Club a Liverpool en estar convidats a una nova edició del prestigiós IPO festival. Esdeveniment que neix de la iniciativa d'un californià (David Bash), i que amb caràcter itinerant ha tingut lloc en ciutats com Los Angeles, Chicago o New York.
Aquesta actuació ha fet que el nom de THE SHAKE hagi començat a córrer de orella en orella i actualment tenen ofertes per actuar en diversos països europeus, fins i tot a Estats Units i el seu disc aviat estarà disponible en els mercats més importants.