Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Los Radiadores - ep-cd "Bienvenido" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

MySpace/Radiadores-76

losradiadores.blogspot.comLos Radiadores
"Bienvenido"
FyN-49-EP-CD - 8435015512163
LOS RADIADORES

“Bienvenido”, rock al cap i a la fí

LOS RADIADORES, la banda de Raúl Tamarit, van veure la llum per primera vegada el 2002, però només per gravar una versió del "A quien le importa" en un disc homenatge a ALASKA, poc després, el polifacètic Raúl que també estava al capdavant del mític programa de ràdio "La Sustancia Verde" (10 anys en antena), es va enrolar com a guitarrista en UNA SONRISA TERRIBLE, banda amb la qual ha editat discos i actuat en innombrables escenaris.

Després de participar en 2008 en un altre disc d'homenatge, LOS RADIADORES reapareixen de nou, i aquesta vegada per quedar-se amb intenció de tornar al rock bàsic i elemental on predomini la naturalitat i l'espontaneïtat.

LOS RADIADORES queden formats per Raúl Tamarit (veu), José Antonio Nova "El Joven" (guitarra i veu), Luis González Galván (baix i veu) i Vicente "Metralla" Vila (bateria) i dia a dia van sorgint les cançons envoltades d'una divertida actitud.

Mentrestant LOS RADIADORES s'han anat foguejant a les principals sales, en especial de València, d'on són originaris, fins i tot en algunes ocasions compartint escenari amb altres grups del segell Flor y Nata Records com No-Frosth i Hondonero. Polint unes cançons directes i intencionadament austeres, en les que l'important era el rock en estat pur encara que amb matisos personals, al cap i a la fi rock en essència.

El Parque es mío

Fruit de tot aquest treball arriba el seu primer disc complet sota el seu nom, l'EP "Bienvenido", en el que han col·laborat Manolo Divago Bertran, Antonio Chumillas i Dani Cardona en la producció del que en principi destacarem el tema "El Parque es mio" , Intensa i obsessiva cançó amb tocs 80's, una cançó que que s'ha fet un videoclip dirigit per Sergio Gimeno Benlliure i rodat en escenaris naturals de Chulilla, a prop de l'embassament de Loriguilla a l'interior de la província de València, en el que LOS RADIADORES adopten un paper "western" amb un final absolutament sorprenent.

El disc inclou també altres perles com "Bienvenido", "Los Generales", "Quiero dormir", un èxit en potència i futur hit-single o "Échate a temblar" que acaben deixant un sabor més que agradable a les orelles i moltes, però moltes, ganes de veure en directe a LOS RADIADORES.

Videoclip: "El parque es mío"