Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes


full promocional en format pdf
Fotos promocionals,
Les lletres de las cançons

Comprar el disc digital online

Joan Villalonga -
"Un día en Aberdeen"

EPCD - 8435015521981 - FyN-87 2017


Un dia a Aberdeen és un disc coral on han participat alguns dels millors músics de l'escena local de Castelló, amb lletres íntimes i un so a cavall entre el pop, l'indie i l'experimentació.

Enregistrat a Rockaway Estudis i produït per Alberto Lucendo s'estrena oficialment aquest primer mes de 2017. Un dia a Aberdeen és el primer treball oficial en solitari de Joan Villalonga després de transitar per grups com Four on Six (pioners del Rock Blues cantat en català al País Valencià) i TanStuPids (grup de power pop amb el format de piano band) .

Al disc, en Joan, torna a prendre el gust per les guitarres després d'haver estat pianista en les seves anteriors bandes i busca un so més innovador que aconsegueix sota la producció d'Alberto Lucendo.
Les lletres, les més íntimes de la seva carrera musical, reflecteixen l'estat d'ànim en què es troba actualment tenint a llocs, a les quals ha viatjat amb la seva parella, com Aberdeen, París i Menorca com a font d'inspiració.


En el disc hi col·laboren grans músics de l'escena valenciana com el mateix Alberto Lucendo a les guitarres i sintes (Sacromonte), Tico Porcar a la bateria (TanStuPids, diverses bandes més i músic professional de jazz establert a València), Diego Barberà al baix (TanStuPids, diverses bandes més i també músic professional de jazz), Gavin Brenes a la guitarra (Montefuji), Victor Ballester cantant un tema del disc i encarregat de la lletra del mateix (DeBigote), Félix Gimeno a la veu també en una altra cançó (Sanchez), Luis Cháfer als sintes (Xarxa Tree, Grup d'Autoajuda, Miss Black Emotion), Pau Valls al fiscorn (La Ranamanca), Xavi Muñoz en els arranjaments de corda (Dorian Wood, Laetitia Sadier, Alberto Montero) i els germans Lluïsa i Victor Ros amb el violoncel i violí respectivament. Victor Ballester s'ha encarregat del disseny del la portada.
Un disc amb les cançons magníficament enllaçades sense espais per escoltar d'una tirada.