Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
30 anys no són res Los Radiadores
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Prozack
Rocco
Hyde Casino Sidderales
Smoking Victims
Joan Villalonga Some Electric Noise
Kamenbert Sonido Bikini
  Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Lady Lillian Telegrama
Leissiel
Ligre
Lipzia The Noisers
Lo Nunca Dicho The Shake
Los 4señores The Tea Servants

 

 

Grups i artistes


nota de premsa en
format doc i pdf

lletras
cançons
fotos promocionals
articles a la premsa i enllaços

Comprar el disc en digital i/o cd-físic a

 

The 59 sound - "El árbol de Shiva"
senzill digital


THE 59 SOUND,

"El árbol de Shiva" és el nou single pertanyent al llarga durada "Instinto" que veurà la llum aquesta tardor, i que serà el seu primer disc. Els malaguenys de Villanueva del Rosario (Màlaga) "The 59 Sound", després del seu senzill de debut "Rescátame (Rescue
blues) " una versió de Ryan Adams.

Enllaç al videoclip "L'arbre de Shiva" https://youtu.be/hwSwjZLewPU

THE 59 SOUND són una formació de nou encuny, però de contrastada experiència entre els seus components es troben tres germans de la gran saga de músics malaguenys, els Mateo, tots amb una variada trajectòria en l'escena musical malaguenya, quintet format per Juan A. Mateo (veu, guitarra i harmònica), Jose M. Mateu (Baix), Jorge Mateo (guitarra rítmica), al costat de David Pérez (veu, guitarra i teclat), i Francisco Ruiz (bateria)

En els seus directes realitzen un repertori composat de contundents cançons de Rock & Roll d'ascendència americana, condimentant-les amb intenses adaptacions de clàssics com The Black keys, Ryan Adams o The Long Ryders.
La seva llarga durada ha estat gravat en els Estudis Audio-Gest (Antequera).

Reconeixen estar influenciats per: The Black Keys, Ryan Adams, Wilko, The Long, Ryders, Del Fuego, Quique Gonzalez, M-Clan, Lapido, 091, Deltonos, La Granja...

Però The 59 Sound no només sonen a rock'n'roll, sinó que també tenen han incorporat el power-pop, garatge i una mica de punk

Colorado
nota de premsa en
format doc i pdf

lletres
cançons
fotos promocionals
articles en premsa i enllaços

Comprar el disc en digital i/o cd-físic a

 

The 59 sound - "Rescátame (Rescue blues)"
senzill digital


THE 59 SOUND,

"Rescátame" és l'adaptació del tema "Rescue Blues" de Ryan Adams (Gold-2001) amb el que obren projecte els malaguenys de Villanueva del Rosario "The 59 Sound".

Fent honor al seu nom "The 59 Sound" sona a un bon cop de pilota d'autèntic so de rock'n'roll d'ascendència americana.

THE 59 SOUND són una formació de nou encuny, però de contrastada experiència entre els seus components es troben tres germans de la saga de músics malaguenys, els germans MATEO:
Juan A. Mateo amb veu, la guitarra, l'harmònica i el lap steel; Jose M. Mateu al baix; Jorge Mateu amb la guitarra rítmica que s'uneixen a Francisco Ruiz amb la bateria, i és David Pérez el front man, amb la veu principal, amb la seva guitarra i el teclat.

Però The 59 Sound no només sona a rock'n'roll, tenen en compte el pas de diverses dècades posteriors i l'empremta que els ha deixat, per això trobem també amb power-pop, garatge i unes traces de punk.

Amb tot el seu background musical i la seva professionalitat alternen durant un temps els seus directes amb llargues sessions d'assaig al seu local, gaudint de les cançons que més els han emocionat, temes de bandes com The Black Keys, Ryan Adams, Wilko, The Long Ryders, De l'Focs, Quique Gonzalez, M-Clan, Lapido, 091, Deltonos, La Granja .... mentre van component el seu propi repertori.

Per fi, amb un repertori rodat als escenaris, es posen a gravar en Audio-Gest d'Antequera el seu primer treball que van a titular "Instinto" del qual aquest divendres 10 de juny s'estrena seu senzill"Rescátame" (Rescue Blues).