Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
30 anys no són res Los Radiadores
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Prozack
Rocco
Hyde Casino Sidderales
Smoking Victims
Joan Villalonga Some Electric Noise
Kamenbert Sonido Bikini
  Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Lady Lillian Telegrama
Leissiel
Ligre
Lipzia The Noisers
Lo Nunca Dicho The Shake
Los 4señores The Tea Servants

 

 

Grups i artistes

Comprar el disc en digital i/o cd-físic
nota de premsa en
format doc i pdf

fotos promocionals

The Tea Servants - "Higher"
LP vinil - 8435015521714
coproducció entre Flor y Nata Records i Espora Records - disc remasteritzat


I Wanna be J.J. Johanson
Senzill avançament de la reedició remasteritzada del llarga durada Higher de The Tea Servants.


A finals del mes de setembre de 2016 veurà la llum la re-edició remasteritzada en format de vinil del disc Higher de The Tea Servants editat inicialment en CD l'any 2001 pel segell Houston Party. Aquest seria el quart disc d'aquest grup de culte en l'escena Indie de finals dels 90 i el primer amb el seu nou segell després d'editar 3 discos amb el saragossà Grabaciones en el Mar, amb els qui van iniciar la seva discografia en 1995. Higher té ara la seva merescut format en disc de vinil de 12 " gràcies a una coproducció entre els segells Flor y Nata Records (Catalunya) i Espora Records (Mallorca).

I Wanna be J.J. Johanson va ser el single original del disc i cançó inclosa poc abans a la banda sonora de la pel·lícula Atrapala. Un dels majors èxits de la banda i tot un hit generacional. Un tema amb fusta de clar single on el quartet narra en clau irònica els seus desitjos de ser una estrella del glamour. "Guitarres vibrants, cors i arrencades de brillantor pop, a més de, per descomptat, la seva lletra, un tractat magistral sobre el que és i el que significa ser modern i cool, sobre els somnis i la realitat, tot això vist des del prisma del humor mordaç i la ironia "(Pablo Suarez, Muzikalia, 12/11/2001).

El single també va estar acompanyat del corresponent vídeo-clip dirigit per Jordi Ferrera.

El disc Higher i el seu single per excel·lència I Wanna be JJ Johanson van dur a The Tea Servants a actuar al 2002 en els Conciertos de Radio 3 a TVE, el FIB, Isladeencanta, Mercat Musica Viva de Vic, Serie B, la cançó va aparèixer en un espot de sopes Knorr, etc i encara que semblava que anava a ser el seu llençament al capdamunt, un any més tard, a la tardor de 2003, s'acabarien separant deixant 5 discos a l'esquena.

Per a aquesta edició el disc ha estat remasteritzat per Marc Tena en els estudis Red Bell al gener de 2015. Marc va ser qui va gravar originalment el disc en els estudis Meteosat a l'estiu de 2000.

qui són The Tea Servants en aquest disc:
Steven Munar
Miguel Pérez
Juanjo Onofre
Iñaki Ferrer


i als Conciertos de Radio 3