Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes


full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

 

StevenMunar.comSteven Munar & The Miracle Band
"Steven Munar. 2000-2015, 15 years of songs"
FyN-77-CD - 8435015517144
Steven Munar. 2000-2015, 15 years of songs

El disc es un recopilatori de 15 anys de la vida musical de Steven Munar que conté una selecció de cançons de varis dels seus discos, enregistraments inèdits, rareses i versions alternatives, des dels mítics The Tea Servants (que va acabar activitats al 2003), a les del propi Steven Munar en solitari, amb la banda que’l va acompanyat un temps The Lunatics i amb la banda amb els que realitza els directes habitualment The Miracle Band.

L’origen de las cançons d’aquest “15 years of songs”

track - song - artist/band - info adit - year
01 - Berlin - S.M. & The Miracle Band - inédita - 2015
02 - Heart and soul - The Tea Servants - Travel West - 2003
03 - Lover - S.M. & The Lunatics - inédita - 2005
04 - Acid rain - S.M. & The Lunatics - Miracle Beach - 2007
05 - And if you want my records - S.M. & The Miracle Band - The Language of the Birds - 2010
06 - The language of the birds - S.M. & The Miracle Band - The Language of the Birds - 2010
07 - There is a place - S.M. & The Miracle Band - inédita 2011 - 2015
08 - Golden lights - S.M. & The Miracle Band - Break the Rules - 2011
09 - Show me the way - S.M. & The Miracle Band - inédita - 2011
10 - Why not your baby - S.M. & The Miracle Band - inédita - 2012
11 - Time traveller - S.M. & The Miracle Band - Time Traveller 2013
12 - City of cats - S.M. & The Miracle Band - vs.alternativa - Inédita - 2013
13 - Shiny days - S.M. & The Miracle Band - vs.alternativa - Inédita 2013
14 - A way a smile - The Tea Servants inédita 2000 2015
15 - The end of the autumn of the fears (No fear) - Steven Munar - vs.alternativa - Inédita - 2004

Steven Munar &The Miracle Band està formada per:
Luis Bestard: bateria;
Patricia Serrano: guitarra elèctrica;
David López: baix;
Amaia Hernández: veus;
i Steven Munar: veu i guitarres.

Nous enregistraments fets a Sol de Sants Studios amb Alberto Pérez.
Produït per Steven Munar i Alberto Sol de Sants.


Resum de la seva història com Steven Munar

-Després de la dissolució de la seva antiga banda “The Tea Servants” a l’any 2003 (amb els que va treure 5 LP's i va participar en els més prestigiosos festivals del país, FIB'96 y '02, B.A.M.’97, Festimad'97, Primavera Sound'03...) va iniciar la seva carrera en solitari. -Fins ara ha donat més de 600 concerts en diversos clubs i pubs de Catalunya i les illes Balears principalment. Aquests concerts han estat en format acústic o amb alguna de les bandes que l'han acompanyat aquests anys (The Coffee Masters, The Lunatics o The Miracle Band). Amb The Lunatics enregistren un primer disc, “Miracle Beach” que va sortir al 2007 sota el seu propi segell Miracle Records.
-El seu segon llarga durada "The Language of the birds” va sortir amb la banda The Miracle Band i editat per La Produktiva Records en el 2010.
-El seu tercer LP " Break the Rules!" (també a La Produktiva) va sortir al mercat a finals del 2011 tenint una excel·lent acollida entre la crítica i públic (va ser elegit entre els millors de l'any de diversos blocs, entre ells, el “Soul Movers” del periodista Xavi Martínez, a “Festivales de Pop”, a “La Ciudad de los Teclados Infinitos” i entre els “Nuevos Favoritos” de Luís de Benito pel seu programa de Ràdio 3 “Islas de Robinson”). A finals del mes de maig del 2012 "Break the Rules!" va ser interpretat en directe al programa de la TVE-2 "Los Conciertos de Radio 3”.
-També cal destacar la participació de Steven Munar & The Miracle Band en el festival “Primavera Sound Als Bars” 2012 i l’actuació en el programa “Para Todos la 2”.
-A finals del 2012, fà pel programa “Islas de Robinson” de Luis de Benito el clàssic de Gene Clark "Why not your baby" per un especial “Versiones Náufragas”.
També a finals del 2012 es reedita el clàssic dels The Tea Servants "Police Looking after Thieves" amb força èxit, que porta al grup a actuar a “Los Caprichos del Apolo” 2013, B.A.M. 2013 i el Sonorama 2013.
-A finals del 2013 publica de l'exitós disc "Time Traveller” que el porta novament a tocar per tot l'estat. El disc es presentat a Barcelona dins de "Los Caprichos del Apolo" i va estar dins la programació oficial del “Primavera Sound 2014”, el “Mirall Sonor” 2014, “Noise Off Festival2, i el 2Festival Estunart” que es va celebrar a juliol del 2014.
-El disc Time Traveller ha aconseguit crítiques entusiastes en diferents mitjans com ara el Ruta 66, Enderrock, Rockdelux, Popular 1, Rock On, Muzicalia, Alquimia Sonora, Sonic Wave Magazine, Avui, 40 putes, Musica Crónica, Renacer Eléctrico, Loff.It de l’ABC, La Voz Telurica, Indienauta, Efe Eme, Mindies, Diario de Aragón, Mondo Sonoro, La Vanguardia, Dancing with the Clown, Outsiders, Diario de Levante, entre d’altres.
-Gràcies a aquest disc ha estat portada del programa de Ràdio 3 "Islas de Robinson" de Luís De Benito i a la revista Esquire Digital, a part d'entrevistes en diversos mitjans escrits i ràdios (Musica al dia, “Disco Grande” de Ràdio 3, Rockola, “Carne Cruda” de la Ser, Ràdio 5, Xip Tv, Barcelona Tv, IB3, La Xarxa, L’altre Cara de la Lluna (també a La Xarxa), Els Experts (iCat), Tarragona Radio, TVE-2, BiFM...)
-Ha presentat el disc a França i a finals de Maig del 2014 enregistra amb Miracle Band, la primera “Furious Streaming” per Dailymotion.
"Time Traveller" va ser triat un dels discos de l'any en diverses web i blocs com ara Rock On, “La ciudad de los Teclados Infinitos”, i el programa “Islas de Robinson” de Ràdio 3.
-A principis del 2015 publica l’EP Laurel Street, duo de folk-rock vell format al costat Pablo Sciuto (Producciones Acaraperro).
-Actualment prepara la presentació de "Berlin" a Barcelona en el Rocksound i un concert homenatge al Nashville Skyline de Bob Dylan que interpretarà íntegrament amb els Nashville Sinners.
-Entre d'altres projectes hi ha la publicació d'un llibre que recollirà totes les seves lletres d'aquesta etapa en solitari.