Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Lo nunca dicho - mini album-cd Lo que se nos olvido contar aquí - FyN-31 - Flor y Nata Records

full promocional en format doc i en format pdf
lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços
YouTube clip "Nuestro momento "

MySpace/lonuncadicho

Comprar el disc digital online ,
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o el cd físic

Lo nunca dicho
"Lo que se nos olvidó contar aquí " - FyN-31 - CD - 8435015510015
LO NUNCA DICHO, powerpop en estat cru, sense additius

Sempre han existit grups que han volgut anar més enllà, que no s'han conformat amb el que els oferien les radiofórmules més populars, que han tafanejat en les tendes d'importació i derrerament a internet i que finalment han trobat en els punts més dispars del planeta, altres bandes tan curioses i inconformistes com ells en les que veure's reflectits.

Aquest és el punt de partida dels madrilenys LO NUNCA DICHO: Les idees per damunt de tot. En el seu primer disc beuen “a morro” del so de grups que van des de Califòrnia fins a Alemanya, prescindint d'artificis i de tecnologia punta, amb cançons senzilles, pures, gairebé en estat cru, sense additius ni conservants. De fet han volgut mantenir la seva puresa al màxim prescindint de productors externs i enregistrant el disc a la seva pròpia casa i amb els seus propis mitjans. Els primers especialistes que els han vist en directe i escoltat les seves maquetes els ha qualificat de “els Relient K espanyols”, dels quals es confessen seguidors. Sense cap rubor admeten tenir influències des de Green Day a Madsen o Vanilla Sky, passant per Fountains of Wayne, Sherwood, Jimmy Eat World o fins i tot Yellowcard.


Les idees per damunt de tot

El mini-àlbum “Lo que se nos olvidó contar aqui” conté les seves primeres vuit lliuraments, amb menys d’ un any de vida, LO NUNCA DICHO està format per Àngel M. Álvarez (veu, guitarra i piano) després de deixar al seu anterior grup Piss on You i conèixer a la universitat a Álvaro González (guitarra, cors i teclats), poc després es van incorporar Carlos Coira (baix i cors) i Iván Abad (bateria) i les cançons van començar a sorgir. “Nuestro Momento” és l'elegida com primer single

Pop Rock, guitarres enèrgiques, melodies amb màgia, tornades enganxosos .... pop en essència.

“Nuestro Momento” obre el CD i és el primer single, himne generacional amb tornada enganxós –ponte en pie y sonríe, ahora es nuestro momento- . “Cristales Rotos” és un pur exercici vocal recolçat per enèrgiques guitarres, “Soy de Aqui” és pur pop rock, el disc respira una mica amb “Nada por lo que volver” per tornar fregant el punk pop en “Estamos Perdidos” o “No me vas a parar”. El mini-àlbum conté fins a 8 cançons, fregant el llarga durada.