Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes


full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online o cd i lp físic

MySpace/NadaPersonalMusicNada Personal
"De un lugar extraño"
FyN-53-EP-CD - 8435015512224
NADA PERSONAL: Per damunt de tot hi ha les cançons

NADA PERSONAL és un projecte musical situat entre el pop d'autor i l'indie-pop d'autor, sota el qual s'empara la figura de Carlos Piedra, compositor de totes les cançons i al qual s'ha pogut veure en els principals escenaris de Madrid (Galileo Galilei, Moby Dick, Siroco, Costello, etc ...) en altres projectes, bé amb el seu propi nom o com La Esfera.

DE UN LUGAR EXTRAÑO, pop concentrat en format EP

Per aquest "DE UN LUGAR EXTRAÑO", el seu primer disc, Carlos Piedra s'acompanya de Jaime Summers (guitarra) i Alex Olmedo (La Naranja China) com a productor en l'estudi. El resultat és un encreuament entre la tradició del pop dels 80 (Antonio Vega), els grups més indie de finals dels 90 i les més noves tendències (Love of Lesbian, The New Raemon). L'EP, editat per Flor y Nata Records, la més veterana de les independents (1981 - 2011), et pot saber a poc, de fet és un EP de 5 temes (6 en digital) de pop fet de cor i amb naturalitat que destil.len les cançons de Carlos, que entén la vida com "... despertar al matí, agafar la guitarra i començar a compondre cançons que arribin a la gent ".

"UN RIFLE EN EL CORAZÓN" La cançó escollida com a primer senzill compta amb la col.laboració de Lucía García en les veus el que dóna a la cançó un aire que ens recorda a les cançons més rítmiques de Le Mans i amb una lletra enrevessada a Los Esclarecidos de principis dels 80. La més pura essència 100% del pop. D'aquesta cançó s'ha fet un videoclip al que no li falta cap element visual de la iconografia pop, podries veure el vídeo sense so i sabries que es tracta d'una cançó pop. Rodat a propòsit en una sola escena, sense talls, en un exercici de realització molt més meritori del que pot semblar a primera vista. Estàs esperant que passin coses ... i hi passen!

"MAGDALENA" És la història d'algú que somia amb tornar al seu país amb els diners que ha guanyat treballant durament i gaudir d'un nou estatus. Una lletra gairebé en clau oberta a interpretacions que no obstant això, disposen una tonada fàcil de recordar i com diu la cançó "Yo me quedo con Magdalena".
Com a bonus track "LA REVOLTOSA", que està només en l'edició digital del disc. Encara que segur que a la llarga acaba en un "Grandes Èxitos" ... és qüestió de temps. Una col·lecció de perfectes cançons pop, de les que se't queden al cap, que tenen "alguna cosa" que no saps que és però que fan que t'agradin, tenen aquest "alguna cosa de més" que només tenen artistes / grups que funcionen al marge de els secrets de la indústria i que creen quan tenen la necessitat d'explicar coses amb el seu propi estil.

És que "... Per sobre de tot hi ha les cançons, per sobre de la interpretació, per sobre de l'execució tècnica i l'executor, per sobre del embolcall musical, per sobre de l'èxit i del fracàs, al final, només queden les cançons ... "

Videoclip: "Un rifle en mi corazón"