Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes


full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

MySpace/promenademusic

Promenade
"Platypus Poetry"
FyN-45-CD 8435015511463

PROMENADE “Platypus poetry”

PROMENADE sorgeixen a Cornellà de Llobregat (Barcelona) allà pel 2001 orientats en principi cap al rock electrònic. En els seus primers mesos de vida, queden finalistes en el concurs DYCrectos i guanyen el Concurs de Rock de Cornellà. Actuen a Zaragoza, Valencia, Màlaga, Granada, Múrcia i Madrid a més de per tot Catalunya i editen el seu primer llarga durada "Do you like it?".

El temps passa i PROMENADE, o el que és el mateix: Agus (veu), Richard (guitarra), Sergio (baix) i Tom (bateria i cors), evolucionen, van deixant de banda la seva vessant més electrònica i es decanten cap a un indie-rock de clara vocació britànica; que permet jugar a descobrir les fonts de les que han begut.

Mentrestant van compartint escenari amb artistes i grups tan dispars com Fangoria, Conchita, Javier Gurruchaga o Second.

Indie-rock madur amb lletres personals

I així fins arribar al seu segon disc "Platypus Poetry". Un treball madur, amb lletres molt personals, escrites per Agus, que reflecteixen els seus estats d'ànim, sentiments personals i el seu particular món interior, amb una instrumentació potent i efectiva que signaria qualsevol banda de prestigi reconegut.

Lose Control, una cançó de “fervor sexual”

De "Platypus Poetry" surt com a primer single la cançó "Lose Control". El seu autor la defineix com "és una cançó de fervor sexual i devoció a la bellesa femenina. Narra, sense esmentar ho, la Passió de Jesucrist a Jerusalem, per comparar aquest fervor al culte a la bellesa femenina com a canalitzadora de l'univers, i al fervor que provoca el veure una dona movent els malucs. Només l'amor ens salvarà, però només l'amor ens farà també pecar. Lose Control també evoca en certa manera la dualitat que provoca aquesta bellesa femenina, capaç de salvar-nos i de fer-nos pecar. La luxúria del tema arriba a la part final, quan els dos protagonistes de la història s'enganxen el festí ...".

Com a concessió a la seva etapa més electrònica, el CD inclou un interessant remix de Duff & Dotfive de "Lose Control".

De "Platypus Poetry" també crida l'atenció el disseny de la portada feta per Sergio (baixista) i Carole Edeta amb un omnipresent "Platypus", ornitorinc per entendre'ns, "Un ornitorinc és un animal únic, estrany i d'una bellesa que sembla ser el caprici d'un altre Déu, tal com va dir Charles Darwin en veure'l per primera vegada. No obstant això alguns dels primers científics que ho van estudiar van deixar caure injustament que podria tractar-se d'una mena de broma genètica. Per completar el quadre té alguna cosa que pocs saben: és verinós. Mai PROMENADE es va sentir tan identificat amb alguna cosa o algú ".