Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Teléfono Rojo - cd "El hombre del tiempo" - Flor y Nata Records
full promocional en format doc
i en format pdf (també en gallec: doc i pdf)

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
o cd i lp físic

myspace/telefonorojoband
facebook.com/telefonorojoTeléfono Rojo
"El hombre del tiempo"
FyN-55-CD - 8435015512620
TELÉFONO ROJO -“El Hombre del tiempo”

TELÉFONO ROJO és una línia directa i sense intermediaris entre la creativitat musical de Pelayo Fernández (un gallec inquiet, apassionat amb el que fa i entusiasmat amb la idea de donar a conèixer les seves cançons) i aquesta part del teu cervell en què es guarden les cançons dignes de ser recordades. Teléfono Rojo és pur POP.

Un remolí d'influències dispars

TELÉFONO ROJO presenten el seu primer disc "EL HOMBRE DEL TIEMPO", encara que Pelayo no és un nouvingut, ja amb prou feines 17 anys va formar Los Krápulas, una banda de garatge, punk-rock i hardcore melòdic amb la qual va donar els seus primers concerts. Algunes experiències més com Rubik i arribem a principis de 2011 quan el projecte TELÉFONO ROJO va prenent forma. I prenen forma de perfecte disc de pop a base de fusionar influències d'aquí i d'allà: The Beatles, Weezer, The Beach Boys, The Who, Los Flechazos, The Byrds, etc ...

Les cançons sorgeixen una darrere l'altra ("Una Vespa blanca y azul", "Lulú", "Aquellos meravillosos años "...) fins a completar les 12. Han estat sis mesos de treball i esforç, composició, enregistrament, producció, i barreja fins a donar forma a "EL HOMBRE DEL TIEMPO". Un àlbum de debut que el mateix Pelayo defineix com "un remolí d'influències dispars que se serveix del pop més fresc i divertit com a eix central".

"Lulú" és l'escollida com a cançó d'obertura per donar a conèixer l'àlbum i compta amb el seu videoclip, pop concentrat en menys de dos minuts i és que de vegades els vells refranys són savis ... "El bo, si breu ..."

TELÉFONO ROJO està format per en Pelayo Fernández, guitarra i veu, compta amb Iván Vale al baix i veu, i Peque guitarra, teclat, harmònica, percussions i cors. Ja tenen preparada la que serà la gira de presentació del disc "EL HOMBRE DEL TIEMPO".

TELÉFONO ROJO és una allau d'optimisme i d’energia, la història comença a escriure just aquí ...

Videoclip: