Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Siberia - cd El año que no tuvimos - FyN-23 - Flor y Nata Records

full promocional en format doc i en format pdf
lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

MySpace/siberias

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del catàleg)
o cançons en línia o cd físic

Siberia
"El Año que no tuvimos" - FyN-23 - CD - 8435015510039
Els orígens de SIBERIA no difereixen molt dels de qualsevol altre grup tret d’alguns aspectes com la claredat d'idees, la perseverança, la paciència i el treball evolutiu fins a arribar a una maduresa i una qualitat que poques vegades es troba en el disc d'uns debutants.

Alacant, Any 2000: Procedents d'altres grups, s'uneixen: Javí Mentxa (guitarra i veu), Fernándo Gomis (baix), Isidro Mentxa (bateria) i Moi Dieguez (guitarra i cors).

Primeres maquetes d'ús exclusivament intern, un so que va agafant personalitat pròpia i algun directe.

Octubre de 2003: S'incorpora Noelia Carbonell al piano, òrgan i sintetitzadors amb el que el so de SIBERIA obté una nova i més rica dimensió.

El seu so ja pot classificar-se com “Cançons directes, melodies pop, guitarres afilades i passatges atmosfèrics; lletres que parlen de sentiments, experiències personals, estats anímics, vivències… des de l'eclecticisme del pop més bàsic fins a composicions intenses en el seu desenvolupament”.

Conscients que l'experiència aporta saviesa, actuen amb freqüència, polint la seva posada en escena, arribant a compartir escenari amb Sterlin i La Habitación Roja. La seva primera maqueta amb difusió “Vuelta a Empezar” serveix de test i per despertar l'interès dels més espavilats per SIBERIA.

Desembre 2006: El grup està preparat per entrar en estudi. Ho fa de la mà del productor Eugenio García (Second, Schwartz, Hello Cuca). Després de quatre mesos de treball, el resultat és “EL AÑO QUE NO TUVIMOS”. En les seves pròpies paraules: “Siberia practica un ‘indie-rock' molt personal, intentem aconseguir la unió perfecta de guitarres sobre unes bases rítmiques contundents i directes, amb referències al rock'n'roll dels 90 i amb clars matisos del pop més actual”.

S'han fet esperar, però a la fi “Otro Día” és el primer single d'un CD que voldrà quedar-se a l'abric del teu reproductor.

Des d'avui quan et preguntin ¿Qué et portaries a una illa deserta? Contestaràs “EL AÑO QUE NO TUVIMOS”.