Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Sonido Bikini - ep "La casa de Ernesto"
full promocional en format doc i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
o cd físic

myspace.com/sonidobikini
facebookSonido Bikini
"La casa de Ernesto"
FyN-57-EP-CD - 8435015512644
SONIDO BIKINI.... PER A TOT L’ANY

SONIDO BIKINI és un nom que pot suggerir, platja, sol, estiu i cançons fàcils carn de politò, però es tracta d'una potent i crua banda de noise-pop formada a Móstoles (Madrid), rodada en els escenaris de la capital i que ara donen el gran salt presentant el seu primer disc "LA CASA DE ERNESTO".

NOMÉS SON 3, PERO FAN SOROLL

SONIDO BIKINI són només un trio: Isaac guitarra i cors; Paco baix i veu, i Mario bateria, cada un amb influències dispars, així Isaac venia del món de la guitarra clàssica i flamenca, no havent tocat una elèctrica fins a arribar a Sonido Bikini, Paco s'alimenta de britpop i és el compositor de tots els temes i Mario té marcades influències punk.

I entre els tres aconsegueixen proporcionar a SONIDO BIKINI un so proper al garatge, contundent, amb guitarres punxants i bases rodants que creen una atmosfera natural. SONIDO BIKINI presumeixen del seu noise-pop sense additius, sense efectes, sense pedals, sense trucs d'estudi ... i amb només una guitarra Rickenbacker.
Al seu so particular és difícil trobar paral.lelismes, però com a punts de partida podríem situar Oasis i a Los Planetas.

SONIDO BIKINI han rodat el seu repertori aconseguint èxits locals, van ser semifinalistes en el Concurs de la Sala Imperio Pop, i tercers en el 2n Festival Music Concept de la Sala La Siesta de Madrid.

TOT VA COMENÇAR A “LA CASA DE ERNESTO”

El disc de debut de SONIDO BIKINI, un EP concentrat de cinc cançons, porta per títol genèric "LA CASA DE ERNESTO", no perquè així es digui una de les cançons, sinó perquè pràcticament tot s'ha fet allà. I és que Ernesto és l'amo de l'estudi de gravació, del local d'Alcorcón on assagen i on han sorgit seu peculiar so i les seves cançons que parlen d'amor implícit, de mort, de vicis ...

"PONLE UN PRECIO" és la primera cançó de l'EP que serveix de presentació, una cançó que arrenca amb una explosió de vitalisme i contínua amb una lletra desafiant, és una d'aquelles cançons que els grans grups fan quan encara tenen fam.
Però hi ha més, quan coneguis "Míranos", no te la trauràs del cap, i el disc continua amb altres llançaments com "En el fin del mundo", "Cambio por momentos" o "Sol Gris". Ningú podrà dir mai que LA CASA DE ERNESTO és un disc... "De dues peces"... des d'ara ja sabem com
sona un bikini i ens agrada!

Videoclip: