Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Ligre - minicd El desastre de ser indie - FyN-20 - Flor y Nata Records

full promocional en format doc
lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

www.ligre.es
MySpace/ligre

Comprar el disc digital online;
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg);
o cançons en línia o cd físic

Ligre
"El desastre de ser indie" - FyN-20 - miniCD

LIGRE : UNA SENSACIÓ DIFERENT QUE ENCARA NO HAS EXPERIMENTAT
La bona escolta d'aquest disc de LIGRE és una experiència que no deixa indiferent, com el felí del qual prenen el seu nom, són el resultat d'una barreja, un encreuament d'influències que segons ells mateixos van des de Lennon i McCartney a Belle & Sebastian, passant per Brian Wilson, Byrds, Kinks, Neil Young, Love o Blur i sortirse’n d'allò estrictament musical, Gaudí, Stanley Kubrick, Richard Lester, els Germans Marx o fins i tot Barrio Sésamo. Escoltar a Ligre és..... una sensació diferent que encara no has experimentat.

UNA MICA D’HISTÒRIA
El grup es forma a Elx (Alacant) al Setembre de 2000, els dos primers anys passen definint la formació que acaba sent un quartet, perfilant un so que els identifiqui, gravant diverses maquetes i actuant amb freqüencia.

Al Desembre de 2002 i amb la maqueta “Retorno a los bosques” LIGRE comencen a cridar l'atenció dels mitjans. Rock de Lux, Toxicosmos i El País de las Tentaciones els cataloguen com una de les millors noves bandes. “Una de les bandes però perseverants, i perquè no, millors del nostre panorama maqueter” (moonplacefanzine.com)

Amb la següent “Tu Voz Cansada”, les critiques segueixen sent encoratjadores: “Mitja dotzena de boniques cançons que, delicadament arreglades, s'adhereixen a l'oient gràcies a unes melodies addictives i a una instrumentació ampul·losa i distingida” (monocromo.org). Durant 2003 queden finalistes del concurs Vila de Bilbao i 3r del Ampli de Barcelona, telonegen a València als californians The Tyde, i comparteixen escenari amb The Sunday Drivers i Fangoria entre.

“Ligre és un grup indie amb lletres en castellà que no et pots perdre. S'aproximen al pop dels 60 sense deixar de banda el rock més àcid ni oblidar la fragilitat i el romanticisme més new wave anglèssa” (La Furgoneta Azul).

“EL DESASTRE DE SER INDIE”, Mini CD A FLOR Y NATA RECORDS
Enregistrat a Barcelona i produït per Manel Ibáñez (Les Tres Bé Ensemble) i Gerard P. Civat. Flor y Nata Records edita el primer Mini CD oficial de Ligre, una col·lecció de vuit cançons que prenen el títol d'una d'elles “EL DESASTRE DE SER INDIE” com genèric, precisament el de la cançó que servirà com 1er single. Són vuit cançons, però cadascuna és un món en si mateixa, resulta difícil no deixar-se atrapar per la màgia de “Tumbados” o per l'atmosfera de “Todavia es pronto” que a més apareixerà en el recopilatori “Tentaciones Indies”.

Vuit petites joies, cadascuna amb personalitat pròpia en les que poden endevinar-se petits gestos de complicitat o homenatges als seus artistes i grups favorits, detalls que s'estenen també a la portada que ha de ser observada amb atenció als petits detalls que donen pistes útils a l'hora d'escoltar eldisc.

EL GRUP
LIGRE son: Javi (veu i guitarras acústica i eléctrica), Nacho (veu, guitarras acústica i eléctrica i teclats, Pere (baix) i Antonio (batería).