Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Rocco - cd "Rocco" - FyN-56 - Flor y Nata Records
full promocional en format word i en format pdf

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online o cd i lp físic

myspace.com/roccotheband
www.roccotheband.comRocco
"Roco"
FyN-56-CD - 8435015512637
ROCCO ens porten el rock-folk del segle XXI

A poc ben informat que estiguis sobre la nostra escena indie, hauràs escoltat o llegit sobre ROCCO, un quartet de Dénia (Alacant) que aposta per sons propers al rock-folk que es produeix en els estats muntanyosos dels Estats Units i Canadà i que amb la seva primer enregistrament han obtingut unes més que excel.lents crítiques.

Fins i tot pot ser que siguis un dels privilegiats posseïdors d'una de les poques còpies d'una primera autoedició limitada que el mateix grup va posar en circulació.

Aquestes primeres còpies ha tingut presència en punts clau de l'escena independent tan prestigiosos com els "39 sonidos" d'Onda Uno, "Toxicosmos" d'UPV Ràdio, "L'a Isla de Encanta" de Radio Círculo, "Delicatessen" d'iCat FM, Scanner FM, "Islas de Robinson" de Radio 3 o fins i tot un número 1 a les llistes de Mondo Sonoro Valencia.

A Flor y Nata Records no podíem permetre que un disc així es quedés només en un mos exquisit per a una petita elit d'escollits. El món l’havia de conèixer (i per això comptem amb tu) i aquí et presentem la nostra edició respectant al 100% el contingut tal com ROCCO volien que arribés al seu públic des del primer moment.

Poques vegades un debut ha estat tan elogiat

ROCCO sorgeixen a Dénia (Alacant) a l'estiu de 2009, en un principi per participar al Festival Flexió Verbal de Dénia, encara que l'experiència va resultar tan positiva que als pocs mesos comptaven ja amb un repertori de temes propis i amb una bona llista de concerts. Així és com dos components procedents de Astronaut: Eduardo Guzmán (guitarra i veu) i Rafa Peiró (baix), més altres dos procedents de Gomoso: Javi Martínez (guitarra i veu) i Jaime Puig (bateria) han donat forma un dels grups amb més projecció de l'actual escena indie.

Folk + pop + rock + veus suaus =
cançons nítides i fresques

La seva música folk es barreja agradablement amb elements pop i rock i desemboca en unes cançons fresques i nítides. Unes suaus veus acompanyades per unes instrumentacions molt cuidades flueixen a través d'uns temes cantats en anglès i influenciat, segons comenten, per CSN & Y, Simon & Garfunkel, Elliott Smith, Wilco, Calexico, Fleet Foxes, Sufjan Stevens i Deerhunter entre d'altres.

El disc, que es diu com la banda, és una alenada d'aire fresc, un disc per escoltar (si és possible) a l'aire lliure, sentint el vent a la cara conduint un descapotable o en la gandula de la terrassa, evocant, segons la cançó, unes muntanyes nevades o uns camps de blat sense fi.

Són dotze temes enregistrats als estudis Atomic de Dénia amb la producció de Rocco i Mark Dasousa i en què han col.laborat el propi Dasousa als teclats, Andrea De Pascual (veus) i Javi Torres (viola), dels quals resulta difícil destacar algun ... "The Wind (that blows here)", "On my belly", "Elliott", "Every light here", "Sooner or later", totes té alguna cosa que les fa especials.


Videoclip:
"The Wind (that blows here)"

"A quiet day" (Making off) ("On my belly")