Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

Los Glosters - Canciones - cd digital FyN-1001

Baixa't el full promocional en doc y pdf
Lletres disc.
Fotos La Boite.

Premsa i enllaços amb Los Glosters.

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cd físic


Compra el seu disc: aqui

Los Glosters
FyN-1001 - cd-digital "Canciones" - 8435015510626

BENVINGUTS AL MÓN DIGITAL AMB LOS GLOSTERS

LOS GLOSTERS van ser el primer grup que va fitxar Flor y Nata Records en el seu retorn en 2005 i ara són també els primers a obrir una nova línia de distribució.... més fàcil, més ràpida, més econòmica...

“CANCIONES”, 4º disc a Flor y Nata Records

“CANCIONES” és el nou disc de LOS GLOSTERS que trobaràs només en PPD (Pay per download). Ja no tens escusa per no tenir-lo, ja no val allò de “ja ho compraré quan vagi al centre”, “és que no ho tenien”, “estava esgotat”.....
Des del teu propi ordinador, en només uns segons, el dia i a l'hora que vulguis, a la màxima qualitat, 100% lliure de virus o malwares, amb els mp3, la part gràfica i continguts extra (quan n'hi ha).... i per menys diners del qual et costaria a la botiga... (s'eliminen alguns costos i intermediaris).

En aquest CANCIONES, trobaràs vuit d'aquestes cançons amb les quals LOS GLOSTERS han convençut ja a milers de seguidors a tot el món (... algun país d'aquests que no sabries situar en un mapa encara es resisteix). Quatre nous temes propis: “Quién”, “Tiempo”, “Stop” i el primer single “Por la carretera”.

Precisament de “Por la carretera” hi ha un divertit videoclip realitzat a Mèxic per Cynthia Calderó i Ramiro Jiménez de Digital Gordon Producciones en el qual els cinc components de LOS GLOSTERS queden convertits en facilmente reconeixibles dibuixos animats. I amb el qual es esvairán els teus dubtes sobre el que volen dir a “bellas señoritas, por la carretera, una raya más, ya no se cuantas van, bellas señoritas, un millón de rayas, por la carretera”..... si és que sou mal pensats...

HOMENATGE A MASSIEL

“CANCIONES” es completa amb altres quatre d'aquestes increibles versions que LOS GLOSTERS fan, unes vegades de clàssics dels 60 i altres de rares i amagades cançons. En aquesta ocasió la més coneguda és precisament la que dóna títol al disc “Canciones”, èxit de Massiel de 1970 composta per Juan Pardo (ex Los Brincos i Juan y Júnior) amb la qual han volgut homenatjar a la guanyadora del Festival d'Eurovisió de 1968.

No menys brillants són les versions de “Dime, Dime” dels granadins Los Angeles o del “Correr” de Los Flecos La més curiosa i amb la qual una vegada més exerceixen d'ambaixadors de Tarragona, és “Imperial Tarraco”, un èxit local dels 60 de Francisco Garrido.

Vuit “CANCIONES” en les quals incideixen en el seu so carácterístic i personal “pop beat ye-yé” dels 60 al segle XXI. O el que és gairebé el mateix.... així es divertien els teus pares !!

¿COM ACONSEGUIEIXO EL DISCO?

1 – Visita www.florynatarecords.com/tienda2.html , busca l’apartat de LOS GLOSTERS i segueix l’enllaç para a arrivar al punt de descarrega. També a www.portaldisc.com
2 – En concerts, podrás fer te amb un sobre amb tota la part gráfica feta en impremta i un CODI DE DESCARREGA per baixarlo desde la web.
3 – Aviat t’informaremos d’altres maneras per a aconseguir “Canciones” de LOS GLOSTERS.

+ info sobre Los Glosters - epé "Octubre" - FyN-16

Baixa't el full promocional en doc y pdf
Lletres disc.
Fotos Canciones.

Premsa i enllaços amb Los Glosters.

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o
Comprar el disc

FyN-27 cd "La Boïte 8435015509668

LA BOÎTE, NOU CD DE LOS GLOSTERS

Fent números resulta que ja són 10 els anys que LOS GLOSTERS porten fent gaudir als seus seguidors amb el seu pop ye-yé amb reiminiscencias dels grups espanyols dels 60 com Los Huracanes, Los Brincos, Los Gritos o de fora com Small Faces, Georgie Fame o The Roulettes i alguna que una altra versió d'algun fosc èxit pop anglès o francès.

En aquests deu anys han anat deixant alguna que una altra cançó perduda per diversos recopilatoris i dos imprescindibles CD-EP's editats amb Flor i Nata Records, “Escucha!” i “Octubre” amb autèntics hits com “Sha la la, fin de semana” amb un videoclip fet als carrers de Tarragona que s'ha pogut veure en infinitat de canals de TV i amb el que han assolit el seu màxim nivell de popularitat.

PRIMER ALBUM COMPLET A FLOR Y NATA

Fidels al seu estil, però cada dia millors, han reunit una col·lecció de 16 cançons en les quals han tornat a comptar amb col·laboracions de autentic luxe, Igu de The Allnighters a “LA BOITE” que és la que dóna títol al disc, la d'Alex Diaz “Cooper” en “Modesty Blaise” que a més és la primera en la que el teclista del grup Héctor Mir s'atreveix a fer la lletra i les ja conegudes de Ricky Gil a “Juego de tres”, Juan De Pablos (RNE Ràdio 3) a “No, no,no”, Gabi Alegret a “Sin ti” i Miqui Puig en “El Malo”.

LA CANÇÓ DEL NÀSTIC NOMES A LA PRIMERA EDICIÓ

La minifaldilla, les vespes, el 600, tots icones dels 60, però Qui no té a casa un d'aquells EP's de vinil del conyac Fundador? LOS GLOSTERS li han compost una cançó.... s'ha fet justícia ¡!!
Però no és l'única sorpresa de “LA BOITE”, també inclou cançons buscades com “Mirame!” que nomes estava al recopilatori “Sonidos de la Costa Este” o “A Veces” nomes inclòsa al “Tentaciones Indies” o la molt reclamada “Nàstic de Tarragona” que van dedicar al seu equip de futbol favorit coincidint amb el seu ascens a 1a divisió, que s'ha convertit en tot un himne i en la que va col·laborar narrant un gol dels “granas” Enric Pujol, cap d'esports de RNE a Tarragona. Aquesta cançó, inèdita fins ara i s'inclou a manera de bonus track, però NOMES A LA PRIMERA EDICIÓ DEL CD, així com el videoclip de “Sha la la, fin de semana”.
Un CD complet.... no hi cabia res més.

EN GIRA

L'edició de “LA BOITE” suposarà per a LOS GLOSTERS sortir de nou a la carretera per mostrar les seves noves cançons com ja ho van fer abans en l'1er Festival de Cultura Pop de Madrid, el Tarraco 60's Mod Festival, la Gira d'AIE Artistes en Ruta, el Technicolor Dream Project, Octubre en ruta i un llarguíssim etcètera.

LOS GLOSTERS son: Ramón Cuenca (veu), Puri Pedrola (baix), Carlos García (guitarra i veus), Evan Dedes (batería) i Hector Mir (hammond y veus).

Discos anteriors: CD EP “Escucha!” (Flor y Nata Records 2005) ¡ CD VVAA “Sonidos de la Costa Este” (PSM Music 2005) ¡ CD EP “Octubre” (Flor y Nata Records 2006) ¡ CD VVAA “Tentaciones Indies” (PSM Music 2006)

+ fotos de los glosters - FyN 15
Baixa't el full promocional en doc.
Lletres disc.
Fotos Escucha !

Comprar el disc o cançons en línia

FyN-15 epé "Escucha !"

LOS GLOSTERS es formen a Tarragona al 1997, des de la base de la formació anterior "Els Pirats". La formació consta de cinc components: Evan Dedes a la bateria, Puri Pedrola al baix, Hector Mir a l'orgue i als cors, Ramón Cuenca a la veu principal, Carlos García a la guitarra i els cors.
L'estil musical es basa en el pop ye-yé i beat dels grups espanyols dels 60's, ...i també influenciats pel moviment mod britànic d'aquells anys.
Amb tres discos al mercat:
-Single de Los Glosters 'Uh La La' al 98 amb las cançons: Pronto te Dejaré (Andrews), La Rubia del Lunar, Uh La La, Pintor de palabras i Las cosas cambian (Crooper, Floyd, Jackson).
-Al 2002 el CD Los Glosters 'Los Glosters' amb las cançons: Vivir Feliz, Frente Al Mar, Estuve Enamorado (Raphael), Ella y Yo, Soledad, Llámame (Bee Gees), La Chica Ideal i Veo Visiones (Los Gritos)
-I al 2005 el maxi-ep 'Escucha!' amb las colaboracions de Ricky Gil i Juan de Pablos que inclou els temes: Juego a tres, Brown Paper Sack (Escucha) (The Gentrys), Oigo tu voz i No no no (The Pops).
També han inclòs temes en els discos: En 1998 en el recopilatori 'Especial hits 98' amb el tema Pronto te dejaré. Al 99 en 'La máquina que hace pop 5' amb dos temas: Uh la la i La rubia del lunar.
I a "Sonidos de la Costa Este" dos temes amb l'inèdita "Mírame".

Pots trovar tota la seva biografía des de el 97 fins avui.
Baixat la fulla informativa del epé "Escucha !" (format doc).
Si vols veure més fotos (per veure i en alta resolució).

www.losglosters.com