Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes

The Bikinis - ep Tu antes molabas- FyN-25 - Flor y Nata Records

full promocional en format doc i en format pdf
lletres cançons
fotos promocionals
YouTube clip "Amigos"
articles de premsa i enllaços

Baixat el Politó de "Amigos" al teu mòbil, envia un missatge al 5453, escriu la paraula MUREAL (espai) AMIGOS.

MySpace/thebikinis

Comprar el disc o cançons en línia

The Bikinis
"Tu antes molabas" - FyN-25 - EP - 8435015509507
Bikini: Petit illot de les Illes Marshall a l'Oceà Pacífic i minúscul vestit de bany de dues peces del que generalment les noies passen de posar-se la meitat (no vegis com mola!).
Si, val, però també... esser un autentic BIKINI és ser un fan dels alacantins THE BIKINIS.

THE BIKINIS ens varen formar a Elx (Alacant), que està més a prop de la platja del que sembla. Som: Pablo Bikini (baix i veu), Carlos Bikini (guitarra i cors) i Alex Bikini (bateria), els tres de la generació post-Barrio Sésamo i el que fem es pot anomenar pop-punk en estat pur.

Fa moooooolt de temps, allà pel 2005 i en plena adolescència teenpunk, escoltant punkpop mentre vèiem pel·lícules d'adolescents, per lligar amb les noies, decidim ajuntar-nos per divertir al personal amb cançons curtes, directes, enèrgiques, amb desimboltura i ingenuïtat d'institut però per damunt de tot divertides. L'origen del nom ja t'ho comptarem quan ens vegem, que té la seva gracia...

Ens agraden: Depressing Claim, Linda Guilala, Airbag, Shock Treatment, Fanta, La La Love You, La Casa Azul, Ramones, DDT i en especial Júpiter Moon i Los Nikis dels quals diuen que som els seus hereus directes.

En el que es refereix a discos, ens estrenem l'any passat incloent dues cançons en el CD recopilatori de bandes emergents “U9” que es veu que ha cridat l'atenció de la premsa especialitzada, que d'això saben molt.

Hem tocat la tira de vegades, fins i tot amb La La Love You, Royal Crown Revue, Viernes 13, DDT, FatFood, a la IV Festa d'homenatge al Los Nikis a Madrid i amb Stukas Rakudas, a la presentació a Alacant de “U9”. No vegis... va venir gent expressament des de València i Madrid.

Com la gent de Flor i Nata Records ha confiat en nosaltres, hem gravat un EP amb el títol de “Tu antes molabas” per al que hem tingut la producció vibrant de Joaquin Niki i Pelayo DDT (...quin “lujazo”) i hem fet un videoclip que ja veuràs... ja.

Les cançons del disc són: “Amigos” (1er single i videoclip), “Batido de Chocolate”, “Pelis de adolescentes” i “Si todo se acaba”.

Doncs això, que esperem que us agradin i que sigueu també un/a BIKINIS.
Més sobre THE BIKINIS (sobre nosaltres, no sobre les illes o el vestit de bany) a: MySpace/thebikinis