Flor y Nata Records - inicio
grups i artistes
catàleg contacte
enllaços història
venda cds digitals
Los RetroVisores
Antonomasia Los Summers
Blame the Dog
Brand New Sinclairs
Mai Mai
Mute
MyVestal
Copo Nada Personal
Dias de Incienso No-Frosth
Emmerson
Ende
Hermosos Vencidos Rocco
Smoking Victims
Hyde Casino Some Electric Noise
Sonido Bikini
Kamenbert Steven Munar
Sushi y Wasabi
La Balada de... (futbol) Teléfono Rojo
TanStuPids
Leissiel
Ligre
Lo Nunca Dicho The Noisers
The Shake
Los Radiadores

 

Grups i artistes


full promocional en format doc i en format pdf
(en galleg DOC o PDF)

lletres cançons
fotos promocionals
articles de premsa i enllaços

Comprar el disc digital online
(també amb el sistema de tickets, més econòmic si en compras varis del nostre catàleg)
o cançons en línia o cd físic

MySpace/thenoisersband

The Noisers
"Why not louder ?"
FyN-44-EP-CD 8435015511319

Si diguéssim que THE NOISERS arriben fent soroll, cauríem en l'acudit fàcil, però el cert és que aquest quartet de Pontevedra, sonen realment eixordadors. El seu potent so beu de Red Hot Chilli Peppers, Foo Fighters, Nirvana, Ramones, Sex Pistols, Pearl Jam, Oasis i fins i tot d'AC / DC, però sense arribar a semblar-se a cap d'ells .... ja ho diu el títol del seu disc "Why not louder?" (Per què no més alt?)

Els escoltes i te'ls imagines com a banda sonora en una escena plena de tensió d'una pel.licula de David Lynch o mentre Susan Sarandon i Geena Davis fugen de la policia a Thelma & Louise.

La guitarra i sobretot la veu (tio, ...quina veu!) D'Hugo, combinats amb una potent base rítmica i uns arranjaments vocals poc freqüents en músics tan joves, creen un clima difícil de classificar però que per poc que t'agradi el rock and roll, se't ficarà en el més profund del teu cap i et sorprendràs corejant temes com "Feel in Rock & Roll".

Javi (baix), Hugo (veu i guitarra), Roxo (bateria) i Iván (guitarra) són THE NOISERS, una banda molt jove amb una història encara per escriure, i és que en la seva curta vida, encara no han tocat fora de Galícia, clar que això pot haver canviat quan llegeixis això.

The Noisers, un grup de la generació “youtube”

THE NOISERS són un exemple de grup de la generació "youtube", van prendre la decisió de començar a tocar després de passar hores i hores veient a internet vídeos dels seus grups favorits .... i van debutar sense baixista!!

Flor y Nata Records s'ha fixat en ells i publica el seu debut, un EP-CD titulat "Why not louder?" On destaca "Feel in rock & roll", primer single i del qual han fet un videoclip a l'altura de qualsevol banda internacional amb anys d'experiència.
Però el disc no acaba aquí, no et perdis "I am Falling", "Iguana Rock", "Before You" ...